Ce este SEO Off Page si ce rol are aceasta activitate pe serverul de gazduire web?

0 Shares
0
0
0

Optimizarea SEO Off Page are legatura cu toate actiunile desfasurate in afara unui site web. Printre cele mai comune exemple de acest tip se enumera crearea de backlinkuri, precum si sarcinile care au legatura cu social media.

Ideea este cea de a te promova din exterior, pentru a te pozitiona mai bine in paginile cu rezultate ale cautarilor efectuate in Google pe anumite cuvinte cheie de interes. Iata cum sa construiesti o strategie eficienta in serviciul de gazduire web!

Aceasta este una dintre cele mai eficiente modalitati de a ajunge sus in Google, deoarece link-urile calitative sunt privite precum niste recomandari. Prin urmare, paginile tale vor lasa concurenta in urma, chiar daca informatia furnizata este una similara. Spre exemplu, un articol care a ajuns subiect de discutie va transmite motoarelor de cautare faptul ca este apreciat.

Inainte de a solicita linkuri, acorda atentie autoritatii domeniului si nu contacta site-urile care par inactive. Evita si publicarea paginilor tale pe forumuri, deoarece aceasta activitate nu mai aduce rezultate precum in trecut.

Construieste-ti un plan pentru retelele sociale

Link-urile de pe Facebook nu sunt la fel de valoroase precum cele clasice, dar asta nu inseamna ca n-au importanta. Continutul distribuit din serverul de gazduire web are legatura atat cu traficul obtinut initial, cat si cu cel pe care ajungi sa-l detii pe termen lung. Asadar, lanseaza o pagina specifica brandului si fa tot posibilul sa ajungi viral.

Investitia in reclame este o alternativa buna pentru a da boost postarilor care sunt inactive, insa nu exagera. In schimb, incearca sa atragi cat mai multe like-uri si share-uri care sa fie naturale. Te poti promova si pe alte canale externe, cum ar fi Instagram sau Linkedin. O alta solutie ar putea fi Youtube, insa crearea de videoclipuri este o activitate dificila si necesita timp. De aceea, alege pentru inceput o alta platforma si fii cat mai activ acolo.

Asigura-te ca iti prezinti brandul

Pe masura ce aplici tehnici SEO Off Page in serverul de gazduire web, poti completa link building-ul cu activitatile de brand building. Acest lucru este recomandat deoarece cel mai puternic indicator care iti stabileste prezenta pe piata este nivelul cautarilor de marca. Cu alte cuvinte, persoanele care introduc numele firmei tale langa servicii si produse iti pot oferi un avantaj. Interogarile care vizeaza aceleasi rezultate sunt esentiale pentru afacerea ta si te vor ajuta sa le castigi increderea celorlalti.

Pentru a obtine rezultate mai rapid, implementeaza si recenziile. Acestea au impact asupra deciziei de cumparare si vor convinge un numar mai mare de persoane sa dea click si sa fie interesate de produsele tale. Nu te baza insa prea mult pe influence marketing, deoarece link-urile din continutul sponsorizat incalca o parte din regulile de la Google.

Scrie advertoriale

Advertorialele sunt articole create cu scopul de a-ti promova produsele si serviciile pe alte site-uri decat cel din serviciul de gazduire web. Spre deosebire de guest posture, acestea necesita o investitie, insa publicarea este garantata si vei discuta mai detaliat despre ceea ce vinzi.

Poti redirectiona vizitatorii si spre un landing page, iar apoi sa le soliciti adresa de email. In felul acesta, iti va fi mai simplu sa-i contactezi pe viitor si ii poti transforma in clienti pe termen lung.

0 Shares
You May Also Like
Ce este o companie SEO?

BlogCe este o companie SEO?

Pâna acum, probabil ati auzit despre beneficiile SEO si de ce fiecare companie are nevoie de serviciile unor…
Ce este un software developer?

BlogCe este un software developer?

Dat fiind faptul ca locurile de munca din domeniul IT sunt o optiune tentanta, o multime de tineri…