Ce faci cand scapi telefonul in apa?

0 Shares
0
0
0

Telefonul mobil este acel dispozitiv pe care fiecare dintre noi il folosim pentru a comunica cu cei dragi atat verbal cat si scris, insa acest dispozitiv poate sa fie folosit si in alte scopuri.

De exemplu, telefonul mai poate sa fie folosit pentru a naviga pe internet sau pentru a socializa cu prietenii virtuali, asa ca este evident faptul ca fiecare persoana isi doreste sa aiba un smartphone foarte performant la dispozitie.

Exista persoane care in acest sens investesc foarte multi bani intr-un telefon de la un brand de top precum Apple, sau exista persoane care aleg sa isi cumpere telefoane ieftine de la producatori nu foarte cunoscuti de pe piata.

Pana la urma insa totul tine de preferintele fiecaruia, insa un lucru este cat se poate de sigur, si anume acela ca telefonul trebuie ingrijit intr-un mod exemplar, pentru a avea o durata de viata indelungata.

Ei bine, toti cei care detin un smartphone, trebuie sa isi echipeze telefonul cu accesoriile de protectie, iar aici discutam despre o husa smartphone, si despre un geam de protectie pentru ecran, accesorii care se pot cumpara chiar si dintr-un service gsm.

Apoi, utilizatorii trebuie sa isi fereasca telefonul de praf, care este un factor daunator pentru orice dispozitiv, acesta afectand anumite componente precum difuzorul sau microfonul.

Apa insa este insa un pericol si mai mare pentru un smartphone, asa ca toata lumea trebuie sa stie sa isi fereasca foarte bine telefoanele de apa.

In ciuda faptului ca telefoanele mobile noi care au aparut pe piata sunt rezistente la apa si praf, totusi utilizatorii nu trebuie sa riste nimic, asa ca trebuie sa isi fereasca telefoanele de acesti doi factori de risc pentru telefonul lor.

Si totusi, exista situatii in care telefoanele intra in contact cu apa sau cu alte lichide, asa ca trebuie sa vedem in continuare ce este de facut intr-o astfel de situatie.

Se poate in primul rand ca apa sa nu afecteze telefonul, asa ca aceasta este cea mai fericita situatie pentru orice utilizator de smartphone.

Trebuie insa ca orice persoana care detine un smartphone si care a intrat in contact cu apa, sa inchida mai intai de toate telefonul, si sa ii indeparteze acestuia bateria si chiar si cartela sim sau cardul de memorie.

Apoi, telefonul trebuie sters cu o carpa curata si uscata, dupa care trebuie pus la uscat pentru maxim 24 de ore. Este important ca in aceasta perioada sa nu se incerce deschiderea sa, si in nici un caz incarcarea telefonului, pentru ca apa patrunsa in interiorul dispozitivului, in contact cu energia electrica in mod evident distruge toate circuitele interne ale telefonului.

Dupa ce trec cele 24 de ore, se poate incerca deschiderea telefonului. Daca telefonul se deschide si functioneaza, totul este in regula.

In cazul in care telefonul scapat in apa nu mai functioneaza, atunci trebuie dus cat mai rapid intr-un service gsm Bucuresti, pentru a fi reparat de catre specialisti.

Asadar, asa trebuie facut atunci cand un telefon intra in contact cu apa sau cu alte lichide.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…