Ce probleme poate avea iPhone 7?

0 Shares
0
0
0

Stiati ca unele persoane care au nevoie de un smartphone, inca isi indreapta atentia spre iPhone 7? Acest smartphone de la Apple are o valoare de piata ridicata chiar si in clipa de azi, si are un design impresionant, mai placut ochiului decat multe telefoane Android. Un astfel de smartphone are caracteristici tehnice impresionante, si cu siguranta poate indeplini toate sarcinile utilizatorului.

La fel ca fiecare smartphone insa, si iPhone 7 poate intampina unele probleme de functionare, iar in continuare puteti descoperi cateva dintre acestea!

Descarcare rapida

Fara doar si poate, aceasta este cea mai deranjanta problema pentru orice utilizator. Exista o multime de cauze care pot duce la descarcarea prematura a bateriei, dar exista si trucuri eficiente pentru a creste durata de viata a bateriei.

In plus, in cazul in care se impune acest lucru, o inlocuire acumulator iPhone 7 nu costa foarte multi bani. Utilizatorii isi pot comanda piesa dintr-un magazin gsm, sau isi pot duce dispozitivele la service, iar personalul va comanda acumulatorul. Exista insa si alte probleme, iar in continuare le prezentam pe cele mai importante dintre acestea.

IPhone 7 nu se va aprinde

Solutia rapida: Aceasta poate fi o simpla blocare a sistemului. Efectuati o resetare soft iPhone 7 chiar daca telefonul pare mort. Pentru a face acest lucru, apasati si mentineti apasat butonul de pornire (somn / veghe) si butonul de reducere a volumului in acelasi timp timp de 10-15 secunde. Daca apare logo-ul – repornirea fortata a facut trucul.

Ce urmeaza: Daca este inca oprit, iPhone 7 ar putea fi fara baterie. Asigurati-va ca il conectati si il incarcati pentru cateva minute. Daca nu se intampla nimic dupa 10-20 de minute – ar putea fi o problema de incarcare.

Daca bateria dvs. are suficienta energie, dar telefonul dvs. nu va raspunde la resetarea soft, trebuie sa il conectati la un computer si sa incercati sa il reporniti prin iTunes.

IPhone 7 nu se incarca

IPhone 7 are o baterie mare si un cip de fuziune A10 imbunatatit. Combinate, aceste elemente ii ofera ofera dispozitivului iPhone 7 o durata de viata relativ mare a bateriei. Cu toate acestea, daca aveti probleme cu incarcarea iPhone 7, durata lunga a bateriei nu va va ajuta.

Cum sa rezolvati iPhone 7 fara probleme de incarcare?

De cele mai multe ori, este incarcatorul. Verificati telefonul cu un alt incarcator pentru a izola problema.

Verificati portul de incarcare al iPhone 7. Daca este murdar, asta ar putea fi problema. Daca observati un exces de praf si murdarie, puteti folosi o scobitoare pentru a-l curata.

Amintiti-va – este de obicei incarcatorul sau priza electrica. Daca ati verificat de doua ori totul si nimic nu va ajuta, aveti nevoie de asistenta unui tehnician.

Problema de supraincalzire iPhone 7

Utilizatorii au raportat probleme de supraincalzirea. Unele dintre aceste rapoarte au fost adevarate, iar Apple le-a rezolvat de-a lungul timpului prin actualizarea iOS. Alte rapoarte au fost oarecum exagerate, uneori alimentate de un videoclip viral al unui iPhone 7 care a luat foc. Cele mai multe dintre acestea s-au dovedit ulterior fie false sau cauzate de o baterie defecta.

iPhone 7 nu are o tendinta dovedita de supraincalzire.

Este normal ca un telefon sa se supraincalzeasca atunci cand se executa sarcini grele de procesare. Daca jucati jocuri cu realitate augmentata cu telefonul dvs., transmiteti in direct pe FB sau ceva similar, nu va mirati daca iPhone 7 atinge niveluri de caldura incomode. Cand vine vorba de supraincalzire, iPhone 7 etapele de depanare sunt simple:

  • Inchideti  toate aplicatiile de incarcare a GPU.
  • Daca telefonul tau este inca inconfortabil de cald dupa ce ati inchis toate aplicatiile, o aplicatie guzzler ar putea fi rulata in fundal. Reporniti iPhone 7.
  • Telefonul dvs. este din nou pornit, dar inca se supraincalzeste? Cautati o aplicatie pe care tocmai ati actualizat-o, care ar putea fi cea care cauzeaza problema. Ati gasit o aplicatie pe care o suspectati? Pur si simplu stergeti-o de pe telefon.
  • Telefonul este supraincalzit in continuare? Incercati recuperarea iPhone 7 si modul DFU.
  • Daca tot simti caldura, iPhone 7 poate suferi de o problema hardware. Ar trebui sa-l inchideti si sa il duceti in service, inainte de a provoca telefonului orice daune ireversibile
0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…