Ce probleme poate avea un dispozitiv iPhone 6?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand au nevoie sa isi cumpere un smartphone, foarte multe persoane isi indreapta atentia spre dispozitivele iPhone de la Apple. Cei care isi doresc insa un asemenea telefon, de cea mai noua generatie, cu siguranta trebuie sa scoata din buzunar destul de multi banuti, pentru pretul unui iPhone X este destul de piperat.

Cei care insa isi doresc un model de generatie ceva mai veche, pot opta pentru un model iPhone 6, care are sanse mari sa functioneze perfect, mai ales daca este pastrat intr-o husa iPhone si are folie de sticla aplicata pe ecran.

Se poate intampla insa ca un asemenea dispozitiv sa intampine si diferite probleme (nu toate dispozitivele), iar in continuare vom da cateva exemple de probleme ale terminalelor iPhone.

Bateria se descarca exagerat de repede

Multi utilizatori s-au plans de aceasta problema odata cu trecerea timpului. Cei aflati in cauza, trebuie sa descopere sursa sau sursele care consuma multa energie. De-asemenea, se poate seta ecranul sa aiba o luminozitate redusa, pot fi inchise aplicatiile care nu sunt utilizate in clipa respectiva, iar astfel se poate obtine o economie de energie.

In cazul in care insa bateria se descarca la fel de repede, atunci cel mai probabil este necesara o inlocuire acumulator iPhone 6, care in mod normal ar trebui sa remedieze problema.

iPhone-ul nu va porni sau nu se va incarca

iPhone 6 nu va porni dupa ce a avut loc actualizarea iOS 11, din cauza unor daune cauzate de apa, in cazul in care bateria moare sau a scazut, este una dintre cele mai comune probleme. Motivele pentru aceasta problema se refera, de obicei, la probleme de software sau hardware. Incercati solutiile enumerate mai jos:

1. Verificati cablul USB si incarcatorul

Daca iPhone moare dupa descarcarea bateriei, o puteti incarca pentru o vreme si apoi incercati sa o reporniti din nou. Cu toate acestea, daca nu ati reusit sa porniti dispozitivul, este posibil sa fie ceva in neregula cu cablul de incarcare. Folositi un alt incarcator sau un cablu USB.

2. Verificati deteriorarea fizica

Unii oameni nu pot porni pe iPhone 6 dupa caderi sau daune de apa. Aceasta poate fi o problema destul de grava, deoarece anumite echipamente sau accesorii ar putea sa nu mai functioneze. In aceste conditii, ideal ar fi sa mergeti cu telefonul intr-un service gsm pentru a-l repara.

3. Fortati repornirea iPhone

Apasati si tineti apasat butonul Sleep / Wake si butonul Home, in acelasi timp, timp de secunde, pana cand apare sigla Apple pe ecran.

Nu se incarca

Exista situatii in care aceste dispozitive nu se incarca. Problema poate fi cauzata de un incarcator defect, de o sursa de curent care nu este functionala, sau poate fi cauzata de mufa de incarcare. Daca un incarcator nu este deteriorat si poate incarca alt smartphone, este evident ca este functional.

In schimb, daca un smartphone nu poate fi incarcat nici cu un alt incarcator, atunci cel mai probabil are nevoie de o inlocuire mufa de incarcare iPhone, insa acest lucru va fi stabilit de catre specialistii de la service.

0 Shares
You May Also Like