Ce probleme poate avea un ecran de iPhone X?

0 Shares
0
0
0

Cele mai apreciate si totodata cele mai cautate modele iPhone in clipa de fata, sunt fara doar si poate modelele iPhone X, care dispun de specificatii tehnice cu adevarat impresionante. In ciuda acestui lucru insa, si in ciuda pretului mare pe care il are un astfel de dispozitiv, trebuie mentionat ca iPhone X poate intampina diferite probleme. Aici ne referim la problemele ecranului pentru iPhone X, care sunt cele mai cunoscute.

Spargerea ecranului

Aceasta defectiune este des intalnita, dat fiind faptul ca utilizatorii nu isi echipeaza dispozitivele cu o folie de protectie pentru display iPhone x, iar in urma unui impact, ecranul se sparge. Inlocuirea display-ului asadar este cea mai des intalnita reparatie, dar ecranul iPhone X poate intampina si alte probleme.

Sclipirile ecranului dupa instalarea iOS 12

Ecranele iPhone sunt, in general, de incredere si pot functiona ani de zile daca sunt ingrijite. In cazul in care va confruntati cu o asemenea problema, insa v-ati ingrijit exemplar telefonul, iar acesta nu a fost expus la apa, nu a suferit nici socuri mecanice, atunci cel mai probabil ecranul este defect.

Pentru a verifica daca aveti o problema hardware, incercati sa stergeti telefonul resetand informatiile despre software la valorile implicite. Iata cum:

  • Creati o copie de rezerva a datelor personale pe iTunes sau iCloud.
  • Deschideti aplicatia Setari.
  • Atingeti General.
  • Atingeti Resetare.
  • Atingeti Stergeti tot continutul si setarile.
  • Daca vi se solicita, introduceti parola.
  • Atingeti Stergeti iPhone.
  • Setati-va telefonul ca dispozitiv nou, in loc sa utilizati o copie de rezerva. In timp ce se afla in aceasta stare stersa, observati telefonul cateva ore pentru a vedea daca exista o diferenta.

Daca incercati acest truc, insa problema persista, cu siguranta cea mai buna idee este aceea de a trimite dispozitivul in service, acolo unde specialistii vor depista atat problema cat si cauza acesteia, si vor gasi cea mai buna solutie de rezolvare a problemei.

Touchscreen-ul nu functioneaza

Exista de-asemenea utilizatori care s-au confruntat si cu o astfel de problema. In cazul in care constatati ca touchscreen-ul dispozitivului dvs. nu functioneaza, ideal ar fi sa va asigurati ca acesta este perfect curat.

Apoi, incercati un restart fortat al telefonului. In cazul in care problema persista, mai mult ca sigur va fi necesar sa faceti o vizita la service, acolo unde specialistii in reparatii iPhone va vor putea inlocui touchscreen-ul defect cu o alta componenta noua si originala.

Asadar, dupa cum se poate vedea, in ciuda faptului ca dispozitivele iPhone X sunt de ultima generatie si foarte performante, pot intampina probleme de functionare la fel ca alte modele iPhone si nu numai, si pot ajunge in service pentru a fi reparate.

Tocmai din acest motiv, in cazul in care intentionati sa cumparati un dispozitiv iPhone X, cel mai indicat ar fi sa il echipati cu o folie de protectie din sticla pentru ecran, si de-asemenea ar fi ideal sa il pastrati intr-o husa compatibila. In acest fel veti proteja telefonul, si cel putin veti scapa de grija ca va fi nevoie de o inlocuire display iPhone X.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…