Ce probleme poate avea un smartphone de la HTC?

0 Shares
0
0
0

Persoanele care intentioneaza sa isi cumpere un smartphone performant, si la un pret foarte atractiv, cu siguranta se vor orienta spre unul dintre modelele de la HTC.

Aceste dispozitive au designul minunat, au specificatii tehnice pe masura, au preturi atractive, insa pot intampina diferite probleme de functionare, iar in continuare veti vedea despre ce este vorba.

Telefonul HTC se blocheaza in timpul utilizarii

Unii utilizatori raporteaza ca dispozitivul se blocheaza aleator in timpul utilizarii. Uneori, telefonul va reporni pur si simplu fara nici un motiv.

Solutii potentiale:

  • Daca o anumita aplicatie ar putea provoca problema, deschideti Setari – Putere – Utilizare si verificati daca aplicatiile consuma resurse. Daca o anumita aplicatie cauzeaza probleme, dezinstalati acea aplicatie, altfel incercati sa dezinstalati toate aplicatiile si sa le reinstalati selectiv.
  • Efectuati o resetare din fabrica (indicatii privind modul de realizare a acestui lucru, mai jos).

In cazul in care efectuati acesti pasi iar problema persista, este necesar sa va duceti telefonul intr-un service de reparatii telefoane, pentru ca specialistii sa se ocupe de remedierea problemei. Pentru expertii de la service, aceasta nu este o noutate, ei confruntandu-se zilnic cu asemenea probleme.

Telefonul ruleaza prea incet

Unii proprietari de telefoane HTC au raportat probleme legate de telefonul lor care ruleaza prea incet sau nu au reusit sa configureze rapid aplicatiile.

Solutii potentiale:

  • Incercati sa opriti aplicatiile instalate recent pe dispozitiv. Accesati Setari – Aplicatii, apoi apasati aplicatia pe care doriti sa o opriti si apasati Force Close.
  • Reporniti telefonul pentru a elimina eventualele conflicte de la aplicatii de la terte parti. Pur si simplu apasati si tineti apasat butonul de alimentare si apasati Restart.

Volumul apelului este prea mic

Unii utilizatori au descoperit ca volumul este prea mic in timpul apelurilor, chiar daca volumul a fost setat la maxim.

Solutii potentiale:

  • Accesati Setari – Apelati – Asistenta auditiva si porniti-o.
  • Tineti difuzorul usor mai departe de ureche sau schimbati pozitia.
  • Asigurati-va ca nu exista nimic care sa blocheze difuzorul utilizand aer comprimat pentru a elimina particulele de praf sau miezurile.

In cazul in care problema nu poate fi remediata in acest fel, cel mai probabil va fi nevoie ca dispozitivul sa ajunga pe mana expertilor in reparatii telefoane de la un service gsm, pentru inlocuirea difuzorului. O asemenea reparatie nu este complicata si poate fi efectuata foarte rapid.

Pixeli porti pe ecran

Utilizatorii au raportat unele probleme cu pixeli morti pe ecranul lor.

Solutii potentiale:

  • Incercati sa lasati ecranul telefonului activ timp de treizeci de minute sau mai mult in luminozitate completa. Acest lucru poate arde pixeli morti.
  • Descarcati o aplicatie din Magazinul Play, cum ar fi detectarea si remedierea pixelilor morti.

Daca nu functioneaza nimic, in cazul in care telefonul se afla in perioada de garantie, il puteti returna pentru a primi un telefon nou. Daca telefonul nu se afla in perioada de garantie, il puteti duce intr-un service gsm pentru o eventuala reparatie.

Asadar, acestea sunt cateva situatii deranjante pe care le pot intalni toate persoanele care detin un dispozitiv de la HTC.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…