Ce putem face cu iPhone-ul stricat?

0 Shares
0
0
0

Ce putem face cu iPhone-ul stricat?Deci ti s-a stricat laptopul… Relaxeaza-te, se mai intampla. Daca te uiti in jur vei vedea ca sunt mai multi oameni care isi strica telefoanele zilnic. Chiar daca telefoanele contin si parti metalice, o mare parte este facuta din plastic si sticla, si sticla este destul de usor de spart.

De asemenea lichidele distrug telefoanele  sau se pot distruge si pur si simplu fara sa exista un motiv anume. Chiar daca telefonul s-a stricat inca mai exista cateva lucruri pe care le puteti face cu el. Un service pentru reparatii iPhone din Bucuresti ne da cateva sfaturi in aceasta privinta.

Indiferent daca telefonul este disfunctional sau are doar cateva probleme, exista cateva lucruri pe care le mai puteti face cu el, idei care va vor ajuta sa va cumparati un telefon nou.[adsenseyu1]

Puteti vinde telefonul pe componente, pentru piese. Chiar daca pentru tine telefonul respectiv nu mai valoreaza nimic, sunt oameni care cauta piese la mana a doua pentru care sa dea un pret decent. Este evident ca nu il veti putea vinde la pretul unui iPhone nou, dar totusi veti obtine ceva pe el spre deosebire de cazul in care il veti arunca la gunoi.

Persoana care va cumpara telefonul stricat il va folosi pentru piesele functionale pe care le are. Atunci cand vindeti telefonul este indicat sa aveti grija sa nu il vindeti cu tot cu informatiile de pe el. Daca telefonul este complet stricat si nu puteti ajunge la memorie atunci este mai bine sa nu il vindeti. Daca puteti scoate memoria atunci este perfect.

De asemena telefonul stricat poate fi reciclat. Il puteti duce in centre de colectare a electronicelor si chiar daca nu veti primi bani in schimbul telefonului, in majoritatea centrelor veti fi ajutat sa va recuperati informatiile de pe telefon, ceea ce este un lucru foarte bun.

Exista si metale valoroase in telefon si de aceea va va fi usor sa gasiti un centru de reciclari in care sa duceti telefonul. De asemenea, sunt si substante toxice in el si ar fi bine sa nu il aruncati pur si simplu.

[adsenseyu1]

Puteti folosi telefonul si pentru un test de soc prin cadere pe care sa il inregistrati. Daca telefonul nu mai este functional dar are carcasa intreaga, puteti face un test de rezistenta.

Testele de rezistenta le ofera consumatorilor o idee despre cat de durabil este telefonul. In general sunt testate telefoane care cad de la inaltimi normale pe o parte laterala, in partea de sus si o ultima cadere de la o inaltime foarte mare.

Chiar daca testul pe care il veti face nu va va ajuta sa va dati seama daca impactul afecteaza circuitele interioare, veti putea arata si celorlalti cat de rezistente sunt carcasa si ecranul. Daca faceti astfel de teste si aveti un canal platit de YouTube atunci veti reusi sa va cresteti profitul.

Daca telefonul inca este functional dar nu mai raspunde in parametri normali, sau are un aspect care va nemultumeste il puteti pastra pentru noptile agitate in care petreceti cu prietenii si in care probabil veti ajunge in final sa distrugeti si noul telefon cu care l-ati inlocuit pe acesta.

0 Shares
You May Also Like