Ce trebuie sa stii despre implanturile mamare?

0 Shares
0
0
0

Implanturile mamare reprezinta o modalitate ideala pentru femeile care au sanii mici, sau care nu sunt multumiti de marimea sanilor lor, si care isi doresc sa isi mareasca sanii. Deci, putem spune ca implantul mamar este o interventie chirurgicala care are ca si principal obiectiv, marirea sanilor.

Referitor la acest tip de interventie chirurgicala, trebuie mentionat faptul ca ea este cea mai des folosita operatie estetica din Romania, pentru ca sunt o multime de femei care isi doresc sa aiba sanii mai mari si mai fermi.

Din pacate insa, femeile nu se informeaza foarte mult cu privire la tot ce presupune un implant mamar, asa ca de foarte multe ori se prezinta la o clinica de infrumusetare, fara a stii ce inseamna de fapt si ce presupune un implant mamar.

Foarte multe femei comit greseala de a se informa de pe diferite forumuri, iar pe aceste forumuri poate sa posteze oricine tot ce isi doreste, asa ca informatiile culese de pe aceste forumuri pot sa fie total eronate.

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca nici un chirurg estetician din lume nu trebuie sa efectueze o astfel de operatie estetica, fara ca pacienta sa treaca un set de analize medicale cu succes.

Primele analize care trebuiesc efectuate, sunt analizele de sange, astfel incat medicul sa constate daca pacienta sufera de vreo boala sau alta. Apoi, trebuie efectuata si o ecografie mamara.

Rolul ecografiei mamare este acela de a putea ajuta medicul sa observe daca in zona sanilor exista anumite leziuni. In cazul in care leziunile exista, medicul trebuie sa stie de unde provin acestea, pentru a stii daca se poate efectua sau nu operatia estetica.

Nu in ultimul rand, trebuie efectuat si un EKG, pentru ca medicul sa aiba la cunostinta daca inima pacientei functioneaza la maxim, inainte de inceperea interventiei chirurgicale.

Odata trecute cu bine aceste analize medicale, se va putea incepe interventia chirurgicala, insa doamnele si domnisoarele trebuie sa cunoasca faptul ca o astfel de interventie poate sa fie totusi destul de riscanta, chiar daca aparent pare foarte simpla.

In timpul interventiei chirurgicale pot sa apara diferite situatii neplacute, printre care putem sa amintim de exemplu sangerarile. Cu siguranta toti chirurgii esteticieni au trecut prin astfel de situatii, asa ca pentru ei nu este nimic nou ca o pacienta sa sangereze destul de tare.

Mai apoi, pot sa apara din diferite motive si infectiile, motiv pentru care doctorul, odata ce taie, trebuie sa fie pregatit pentru orice.

O alta complicatie specifica acestui tip de interventie chirurgicala, este crearea unei capsule in zona implantului, care face reactive la aparitia unui corp strain.

Mai apoi, trebuie mentionat faptul ca o astfel de interventie chirurgicala necesita si o anumita perioada de recuperare, iar primele zile de recuperare sunt foarte urate, datorita faptulu ca pacientei ii este impus un program post operator.

Apoi, mai trebuie iarasi mentionat faptul ca pe toata perioada recuperarii, sunt sanse mari sa apara si o senzatie de disconfort.

Ei bine, acestea fiind spuse, cu siguranta multe femei se vor gandi mult mai bine daca vor sau nu implanturi, dupa ce se vor informa foarte bune cu privire la tot ce presupune un implant mamar.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…