Cele mai proaste jocuri din 2021

0 Shares
0
0
0

In 2021 au fost lansate o multime de titluri grozave, dar nu au lipsit nici putorile. Vorbim despre jocuri care sunt la fel de bune ca o gripa stomacala si care nu au niciun sens, dar care, dintr-un motiv sau altul, au fost lansate oricum.

Asadar, fara a intra in prea multe preambuluri, sa incercam sa descoperim ce e mai rau din ce a fost mai rau pe care l-am jucat in ultimele 365 de zile: acele titluri pe care ne-am dori sa le vedem in viitor. Daca te joci foarte mult si displayul nu te mai ajuta, apeleaza la inlocuire display iPhone XR.

Bubsy: Woolies loveste din nou

Nu au lipsit operatiunile de nostalgie din ultimii ani. Vorbim despre toate acele incercari, mai mult sau mai putin reusite, de a repropune pe piata jocuri video istorice sub diverse forme, fie ca este vorba de remake-uri, reboot-uri, continuari sau de originalele in sine reconditionate pentru aceasta ocazie.

Desigur, remake-ul unui Secret of Mana poate avea sens, pentru ca originalul a fost indragit, la fel cum, ca sa dau un alt exemplu, o mini-consola precum SNES Classic este cu siguranta valoroasa, pentru ca iti permite sa redai mai multe capodopere intr-un mod legal… dar Bubsy?

Cui i-ar putea lipsi un astfel de personaj? Vorbim despre protagonistul jignitor al unei serii de platformeri jignitori din era 16 biti, care este foarte greu de tinut minte si de regretat.

Bloody Boobs

Stiti acele idei grozave care se dovedesc a fi dezastre complete in practica? Ei bine, in Bloody Boobs nu exista deloc idei, dar dezastrul este servit.

Este un joc de actiune stealth la persoana a treia in care ghidezi fete imbracate sumar printr-un labirint in care au fost inchise fara motiv, in cautarea a patru altare la care sa se roage si a unor monstri pe care sa ii evite la fel de inteligent ca si concurentii de la Big Brother VIP.

Cea mai buna parte a jocului este editorul succint, unde poti alege tinuta protagonistului tau, dar in rest ne confruntam cu un titlu rusinos, care are sens doar ca o gluma prost executata. Singurul sau merit, daca vreti sa ii spuneti asa, este scurtimea, ceea ce nu e putin spus.

Paradoxal, copilaria conceptului sau (femei semi-dezbracate vs. monstri… cata creativitate) este cea mai mica problema a sa, pentru ca nimic nu functioneaza cu adevarat.

Final Fantasy XV: Un nou imperiu

Final Fantasy XV: A New Empire este un copil al timpurilor noastre. Probabil ca dezvoltatorilor li s-a spus: Game of War si Mobile Strike fac miliarde, Final Fantasy XV este un titlu cu nume mare, lumea este plina de fraieri, veniti cu un titlu pentru mobil care sa le amestece pe toate si vom face bani!

Rezultatul este un avort free-to-play plin de microtransactiuni pay-to-win, in care nu exista cu adevarat nimic din seria Final Fantasy, in afara de cateva opere de arta. In concluzie, Final Fantasy XV: A New Empire este un produs complet inutil si, in mai multe feluri, daunator, care are singura virtute de a fi rezumatul perfect a tot ceea ce este in neregula cu un anumit sector al pietei jocurilor video.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…