Cele mai bune aplicatii pentru situatii urgente

0 Shares
0
0
0

Unele urgente nu suporta amanare. Ai nevoie de ajutor medical rapid? Cauti o toaleta urgent? Iata aplicatiile potrivite. Daca esti in mare graba nu uita sa ai grija de telefonul tau. In cazul in care totusi apar accidente si acesta se sparge, intra pe inlocuire display iPhone X.

  • Crucea Rosie

O aplicatie care poate fi intotdeauna utila: cea a Crucii Rosii. Prezinta actiunile care salveaza in video, formarea in principalele urgente medicale cu explicatii clare si detaliate. De asemenea, va puteti testa cunostintele, va puteti antrena pentru a va pregati pentru problemele reale. Numerele de urgenta sunt listate in aplicatie.

  • Flush Toilet Finder

Nu intelegem pe deplin valoarea unei astfel de aplicatii inainte de a avea nevoie de ea: Unde sunt toaletele? listeaza mai mult de 150.000 de locuri in jurul tau, unde se afla o tualeta in locurile publice. La nivel international, puteti opta pentru Flush Toilet Finder Beta, care listeaza 200.000 de adrese

  • Wifi Finder

Pentru a gasi o conexiune Wi-Fi in jurul tau, poti folosi Wifi Finder. Pentru mai multa securitate si liniste sufleteasca, puteti opta si pentru un VPN. Si avem un ghid care sa va ajute sa alegeti unul, tot in aplicatie.

  • Google Lens

Pentru a traduce afise, semne si meniuri de restaurante, Google Lens recunoaste cu usurinta personaje din toate sistemele lingvistice si ofera linkuri directe catre Google Translate pentru a intelege semnificatia acestora. In plus, Google Lens poate identifica anumite obiecte, desi functionalitatea nu este foarte precisa in acest moment.

  • Google Translate

In strainatate, este posibil sa aveti nevoie de un traducator care sa va inteleaga sau sa va faca sa intelegeti. Acesta este tocmai scopul Google Translate, care traduce textul, vocea si chiar semnele in realitate augmentata. Aplicatia poate functiona fara conexiune la internet daca ati descarcat pachetele lingvistice corecte.

  • TripAdvisor

Exista, de asemenea, TripAdvisor, a carui fiabilitate a opiniilor este uneori pusa la indoiala, dar care are meritul de a acoperi gratuit intreaga lume. Aplicatia a fost, de asemenea, modernizata si va permite acum sa fixati cele mai bune adrese, pentru voi. sau pe o harta de partajat cu un grup de prieteni cu care calatoriti..

  • Apple Maps

Pentru a naviga cu metroul, autobuzul sau tramvaiul, Citymapper si Google Maps faciliteaza gasirea liniei de mers. Aplicatia Apple Maps a facut pasi uriasi si ofera acum informatii de tranzit in multe orase importante.

  • Uber

Pentru a va deplasa la fata locului, daca nu aveti propria masina, cele doua solutii universale sunt transportul public,  sau taxiul. Uber este un serviciu controversat, dar are avantajul de a opera in orase din intreaga lume.

  • Coyote

Aplicatia Coyote ofera unul dintre cele mai bune instrumente GPS pentru gasirea traseului dorit, fiind dotat de asemenea si cu alertata de dificultatile de trafic si de pericolele de pe drum. Ani de cunostinte disponibile intr-o aplicatie care se bazeaza pe informatii partajate de comunitatea sa larga de membri pentru informatii in timp real.

  • Google Maps sau HERE WeGo

Daca calatoriti la nivel international sau doriti sa va salvati traficul de internet pentru alte utilizari, puteti utiliza modul offline Google Maps sau puteti apela la o aplicatie de navigare 100% offline, cum ar fi HERE WeGo.

  • Waze

Pentru a va deplasa intr-o masina, cu siguranta aveti nevoie de o aplicatie de navigatie GPS si de un serviciu de trafic din mers. Waze este raspunsul, dar necesita o conexiune la internet. Daca calatoriti in Europa, aceasta nu mai este o problema, acum ca roaming-ul este inclus.

 

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…