Cele mai bune caracteristici ale noului iPhone 6

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune caracteristici ale noului iPhone 6Cei care detin telefoane inteligente de la Apple sunt constienti de importanta pieselor iPhone. Astfel de piese iPhone sunt extrem de utile in cazul in care intampinam probleme cu smartphone-ul nostru si pot fi achizitionate de pe www.accesoriigsm.ro, unul dintre cele mai bune magazine online de accesorii gsm.

Vom vorbi in continuare despre cele mai bune caracteristici ale noului iPhone 6.

Astazi, milioane de clienti multumiti isi desfac noile telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Ecrane mai mari, o durata de viata a bateriei mai mare, viteza mai mare, toate reprezinta progrese, insa aceste dispozitive au mult mai mult de oferit decat „mai bun, mai rapid, mai puternic”. Cu o combinatie de componente interne imbunatatite si un sistem de operare nou, iPhone 6 are cativa asi in maneca.[adsenseyu1]

Sigur, putem merge pe site-ul celor de la Apple si putem citi toata acea lista lunga cu noile caracteristici care vin cu iPhone 6 si noul sistem de operare iOS 8, insa exista cateva completari care ies in evidenta. Mai jos vom prezenta cateva dintre acestea. Niciuna dintre aceste completari nu da piata telefoanelor mobile peste cap, insa, privite in ansamblu, acestea fac ca iPhone 6 sa-si merite banii.

Stabilizare optica a imaginii

Daca suntem suficient de norocosi incat sa fi achizitionat un iPhone 6 Plus, vom observa ca fotografiile pe care le facem sunt mai putin neclare. De ce? Apple foloseste o combinatie de SoC A8, coprocesorul de miscare M8 si obiectivul aparatului in sine pentru a oferi o stabilizare optica a imaginii. Telefonul simte tremurul mainii si compenseaza acest lucru prin procesarea imaginii, precum si prin miscarile obiectivului camerei. Rezulta astfel imagini mai clare, chiar si in conditii de iluminare slaba. Care este cea mai buna parte? Totul se realizeaza automat, deci nu trebuie sa schimbam nimic.

Inregistrare video 1080p 60fps

Avem posibilitatea de a inregistra clipuri video 1080p de ceva vreme pe majoritatea smartphone-urilor, insa Apple vrea sa ridice stacheta cu aceasta versiune de iPhone. Cu ambele modele ale noului iPhone putem inregistra toate clipurile video full 1080p HD, fie la 30 fps, fie la 60 fps. Clar, curat si aproape niciun fel de blur in miscare de care sa putem vorbi.

Daca inregistram meciul de fotbal al copilului nostru sau daca inregistram ceva dintr-un vehicul in miscare, acest telefon va face toata diferenta din lume. Mai mult, modul slow-motion suporta acum mai mult de 240fps, astfel incat putem captura o cantitate mare de detaliu in filmuletele facute acasa.

[adsenseyu1]

Apeluri VoLTE si WiFi

Datorita noului iPhone apelurile traditionale cu voce nu mai sunt singura noastra optiune. Odata cu aparitia iPhone 6 si iOS 8, suportul VoLTE (Voice over LTE) este acum disponibil. In plus, iOS 8 adauga capacitatea de a efectua apeluri prin WiFi atunci cand acoperirea celulara nu este posibila. Pentru cei care au de-a face cu o acoperire nu tocmai buna, un astfel de serviciu este mana cereasca.

Pentru mai multe detalii cu privire la diferitele piese iPhone accesati Accesoriigsm.ro.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…