Cele mai bune carcase pentru iPhone 6 – LifeProof Nuud vs. Mophie Juice Pack H2Pro

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune carcase pentru iPhone 6 – LifeProof Nuud vs. Mophie Juice Pack H2ProOrice telefon de ultima generatie, asa cum este iPhone 6, are nevoie de accesorii gsm.

Astfel de accesorii gsm pot fi achizitionate de pe www.accesoriigsm.ro, unul dintre cele mai bune magazine online de acest profil.

In cele ce urmeaza, va vom prezenta doua dintre cele mai bune carcase pentru iPhone 6: LifeProof Nuud, respectiv Mophie Juice Pack H2Pro.

LifeProof Nuud

LifeProof reprezinta o companie consacrata care realizeaza accesorii pentru iPhone inca din 2011. Din anul 2013, aceasta a fost achizitionata de catre Otterbox.

[adsenseyu1]

Design

Lifeproof Nuud este o carcasa usoara si subtire, cu un design elegant si feeling de ansamblu solid. Aceasta este foarte compacta, masurand 7.75 x 4.25 x 1.1 inci, cu o greutate de 163 de grame. Instalarea carcasei este simpla si directa si se face prin apasarea in acelasi timp a partii din fata si a celei din spate. Carcasa vine in culori precum: negru, alb, albastru si roz.

Protectie

Principalul lucru pe care il veti observa este faptul ca afisajul este descoperit, de unde si numele de „Nuud”. Exista un ecran protector optional inclus in cutie. Carcasa LifeProof Nuud este rezistenta la apa, insa nu va recomandam sa folositi telefonul la surfing sau orice alta activitatea subacvatica prelungita.

Aceasta este eficienta atunci cand scapati din greseala telefonul in zapada sau intr-o balta mica si il scoateti rapid. Daca scapati telefonul de la o inaltime normala (maximum 2 metri), carcasa ar trebui sa-l protejeze, insa, ar putea exista si exceptii in cazul in care suprafata pe care cade nu este plana, intrucat ecranul este expus.

Acces

Accesul la iPhone este oarecum decent, butoanele sunt acoperite cu flapsuri de plastic durabile, iar mufa pentru casti este protejata de un capac filetat atasat (care poate fi suparatori uneori, dar este necesar pentru protejarea impotriva apei).

Mophie Juice Pack H2Pro

Juice Pack H2Pro este prima carcasa rezistenta la apa produsa de catre cei de la Mophie.

[adsenseyu1]

Design

Juice Pack H2Pro are un design elegant cu un finisaj negru mat (este si un finisaj alb lucios disponibil) care se simte foarte confortabil la tinerea in mana. Chiar daca o astfel de carcasa este destul de voluminoasa, comparativ cu altele, este destul de subtire.

Chiar si asa, Juice Pack H2Pro va dubla dimensiunea si greutatea telefonului, ajungand la 5.91 x 2.76 x 0.59 inci si 49 de grame. Pentru a instala carcasa, trebuie doar sa glisati partea principala peste telefon si sa impingeti partea de sus dupa aceea, pentru a sigila carcasa. Mophie Juice Pack H2Pro vine in doua variante: alb lucios si negru mat.

Protectie

Mophie Juice Pack H2Pro are un punctaj de rezistenta la apa de 68 IP, carcasa fiind testata la o adancime de 1.2 m pentru aproximativ 30 de minute. Carcasa ofera protectie impotriva zgarieturilor si poate rezista la caderi de la inaltimi de pana la 1.8 metri datorita stratului protector al ecranului.

0 Shares
You May Also Like