Cele mai bune doua jocuri de societate pentru dispozitivele mobile

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vrei sa te distrezi cu familia sau cu prietenii intr-un mod simplu, iti poti lua telefonul mobil si poti incepe aventura. O buna parte a jocurilor de acest fel iti permite sa petreci timp alaturi de prieteni in timp ce te si distrezi. Si in acest sens exista o gramada de jocuri care abia asteapta sa fie descoperite.

7 Wonders este unul dintre cele mai amuzante (si uneori frustrante) jocuri de societate disponibil pe dispozitivele mobile. Odata stapanite, regulile par simple. Cu toate acestea, explicarea lor unui nou-venit nu este neaparat usoara. Trebuie sa-ti construiesti orasul folosind cartile de care dispui. Aceste carti iti permit sa construiesti cladiri pentru a obtine puncte, sa castigi bani, sa obtii resurse (piatra, lemn etc.), sa iti consolidezi armata sau sa obtii bonusuri de tot felul. De asemenea, iti poti construi minunea (piramidele din Giza, farul din Alexandria, colosul din Rodos …) care deblocheaza, de asemenea, puncte si avantaje. Un joc de 7 Wonders are loc in trei epoci diferite si in fiecare dintre ele trebuie sa porti razboi impotriva vecinilor din dreapta si din stanga. Cu cat avansezi mai mult in joc, cu atat vor costa mai mult cartile de joc in resurse, dar poti merge sa obtii provizii de la aceiasi vecini cu care lupti. La sfarsitul jocului, jucatorul cu cele mai multe puncte obtinute din cladiri, minuni, avere, batalii castigate si diverse bonusuri castiga jocul. Acest joc merita intr-adevar atentia, pentru ca este unul incitant. Cu toate acestea, daca sunteti doar doi jucatori va trebui sa apelati la varianta 7 Wonders Duel unde regulile sunt usor revizuite.

Onitama este la fel de mult un joc de societate pe cat este un puzzle. Exista doua modalitati de a castiga: Calea Pietrei si Calea Paraului. Primul consta in capturarea pionului Maestru (cel mai mare) al adversarului. Al doilea urmareste in schimb sa-ti aduca propriul pion Maestru in spatiul Temple Arch situat la celalalt capat al tablei. Pentru a-ti muta pionii pe tabla de sah, vei avea de fiecare data doua carti la dispozitie. Acestea indica daca poti muta un patrat in diagonala, doua patrate inainte etc. De indata ce folosesti una, aceasta intra in mana adversarului. La randul sau, el va folosi o carte care va reveni apoi in mana ta. Asta e tot. Regulile pot fi rezumate foarte simplu, dar vet avea nevoie de mai multe partide jucate pentru a le stapani.

Jocurile de societate sunt foarte interesante, mai ales atunci cand le joci pe telefon, insa este foarte posibil sa devii stresat si nemultumit daca ai displayul spart pentru ca nu vei controla bine toate elementele de pe ecran. Poti cumpara un display telefon pentru orice model de telefon fara sa iti faci griji ca nu vei avea unde sa il montezi. Mergi la un service GSM si specialistii de acolo se vor ocupa de tot astfel incat tu sa te poti juca in conditii de confort deplin si fara sa te agati mereu in fisuri si crapaturi.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…