Cele mai bune sfaturi pentru inchirierea unei masini

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune sfaturi pentru inchirierea unei masiniPoti gasi acum oferte de inchirieri auto ieftin Iasi la numeroase companii care iti pun la dispozitie modele de masini din diverse clase de consum, care sa se potriveasca exact nevoilor tale.

Daca pleci in vacanta cu familia ta, poti gasi o masina care sa fie adaptata nevoilor voastre si sa va ofere destul de mult spatiu fiecaruia. Vacanta perfecta este cea in care sunteti liberi sa mergeti oriunde doriti si aveti la dispozitie toate mijloacele care va ajuta sa va deplasati oriunde doriti de fiecare data.

Daca nu optati pentru o vacanta organizata de o companie din domeniul turismului, veti avea mereu optiunea convenabila de a inchiria o masina de la o companie de profil. Avand la dispozitie o masina, intr-o tara straina, vacanta voastra va fi una de succes de fiecare data.

Nu veti fi nevoiti sa stati intr-un singur loc si veti putea calatori oriunde vreti cu masina aleasa de voi. Tarile care au multe obiective turistice demne de vizitat trebuie sa fie parcurse cu o masina pentru a va asigura ca vedeti tot ceea ce trebuie in ele.

[adsenseyu1]

Majoritatea masinilor sunt dotate inclusiv cu un GPS care va poate ghida oriunde va aflati, iar astfel aveti o independenta mult mai mare in vacanta voastra intr-o tara straina.

In schimb, daca mergeti undeva unde veti parcurge multe trasee pe jos, de exemplu in zonele montane, atunci nu veti avea neaparat nevoie de o masina inchiriata pe parcurusl intregii vacante pe care o petreceti acolo. Poti opta pentru posibilitatea ca masina sa iti fie adusa intr-o anumita locatie din tara sau orasul in care tu calatoresti impreuna cu familia.

Companiile din acest domeniu iti ofera posibilitatea de a inchiria o masina timp de 24 de ore, perioada in care trebuie sa o duci inapoi la sediul ei.

Totusi, daca se intampla sa intarziati in calatoria voastra, poti prelungi inchirierea ei cu o ora, fara a fi taxat suplimentar pentru acest beneficiu. Altfel, daca nu anunti prelungirea inchirierii cu o perioada de gratie de o ora, poti fi taxat pentru inca 24 de ore din aceasta cauza.

[adsenseyu1]

La semnarea unui contract de inchiriere a unei masini, vei avea nevoie doar de doua documente, adica de permisul de conducere si de actul tau de identitate. Iti vor fi aduse la cunostinta obligatiile ce decurg din aceasta situatie si vei putea sa afli tot ceea ce te intereseaza de la reprezentantii companiei de inchirieri.

Nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu distanta parcursa, atat timp cat readuci masina la locul indicat in intervalul de timp indicat in contract. Poti calatori oriunde cu o masina inchiriata, insa nu pot merge cu ea in zona care nu sunt potrivite pentru ea, asa cum sunt traseele montane sau cele de off-road.

Daca esti prea obosit atunci cand conduci, poti avea si un alt sofer care sa conduca masina inchiriata, cu conditia ca el sa aiba permis de conducere. Astfel, te vei asigura ca sunteti in siguranta tot timpul.

0 Shares
You May Also Like