Cinci aplicatii de smartphone interesante pe care aproape nimeni nu le stie

0 Shares
0
0
0

Transforma-ti smartphone-ul intr-un server, foloseste-l ca si camera de supraveghere, scaner sau televizor mobil. Iti sunt prezentate cele mai bune 10 aplicatii Android pe care nu toata lumea le cunoaste, dar ?i mai important, nu te vor trimite la un magazin de reparatii telefoane Bucuresti, caci sunt complet sigure.

1. Transforma dispozitivul Android in receptor AirPlay

Multi nu numai ca detin dispozitive Android, ci si doresc sa transmita unul in flux. Poti selecta smartphone-ul Android ca dispozitiv tinta. Desigur, AirPlay nu functioneaza doar cu filme si imagini, ci si cu muzica.

Functia AirPlay este deosebit de practica cu dispozitivele Apple, cu care, de exemplu, fotografiile sau videoclipurile pot fi prezentate pe un ecran mai mare. Este mai putin practic ca smartphone-ul sau tableta Android sa fie excluse din AirPlay.

Dar asta poate fi usor schimbat. Cu aplicatia gratuita AirPlay, dispozitivul tau Android poate juca acum in lumea Apple. De indata ce aplicatia este instalata, receptia AirPlay este activata si dispozitivele se afla in aceeasi retea WiFi, poti incepe.

2. Foloseste telefonul smartphone ca sistem de alarma

Stiai ca poti utiliza cu usurinta smartphone-ul ca monitor pentru bebelusi sau sistem de alarma. Tot ce trebuie sa faci este sa investesti 99 de centi in aplicatia „Mobile Alarm System”. Versiunea redusa „Lite” este disponibila gratuit.

Odata ce aplicatia este instalata, o poti „arma” imediat. De exemplu, poti seta aplicatia sa emita automat un semnal de alarma, sa faca o fotografie sau sa iti trimita un e-mail de avertizare sau un SMS cand detecteaza miscarea. Sau toate impreuna!

Poti utiliza smartphone-ul ca o camera de supraveghere cu un sistem de alarma integrat. Aplicatia poate reactiona si la zgomote – aceasta o face o alternativa interesanta pentru monitorul bebelusului. Daca doresti sa verifici daca copiii, parintii sau sotul/ sotia se misca in camera sau iti umbla prin documente personale, seteaza detectorul de miscare, dezactiveaza alarma si permite aplicatiei sa faca fotografii in secret.

Aplicatia poate fi folosita si pentru a proteja smartphone-ul. Poti seta o alarma sa sune automat daca cineva incearca sa iti actioneze smartphone-ul sau sa il deconecteze de la cablul de alimentare fara autorizatie.

3. Configureaza serverul Android

Dupa cum se stie, orice computer poate fi transformat intr-un server cu software-ul potrivit. Deci, de ce nu si un smartphone Android? Daca doresti sa iti transformi smartphone-ul intr-un server FTP, MySQL sau proxy, aplicatia „Servers Ultimate” este facuta pentru tine.

Acesta ruleaza pana la 60 de servere diferite pe dispozitivul tau. Cele de mai sus sunt doar trei exemple ale numeroaselor servicii care pot fi efectuate direct pe smartphone. Aceasta este o optiune de economisire a energiei, in special pentru medii de testare mici sau cantitati mici de date!

4. Accesibil in orice moment – chiar si fara smartphone

Oricine si-a uitat telefonul mobil acasa sau la serviciu nu poate fi contactat. Majoritatea oamenilor devin foarte nervosi atunci. Dar acest lucru nu este deloc necesar daca cunoasti aplicatia cu adevarat inteligenta „Phone Away Plus”. Daca este instalata, vei fi intotdeauna informat despre cine a incercat sa te contacteze si cand.

Aplicatia va redirectiona informatiile relevante prin e-mail. Poti citi chiar si mesaje SMS de pe telefonul smartphone, chiar daca este la kilometri distanta. Dar aplicatia ofera si mai multe: cu „Localizeaza telefonul” iti poti localiza smartphone-ul cu o precizie de cativa metri.

De ajutor, de exemplu, daca ti-ai pierdut telefonul mobil sau ti-a fost furat. Asta nu va fi bine pentru hot, deoarece cu „Phone Away Plus” poti controla camera de pe smartphone de la distanta prin telecomanda. Vei primi fotografiile facute direct prin e-mail. In acest fel, poti nu numai sa anunti politia ca telefonul tau mobil a fost furat, ci si sa descrii exact unde se afla.

5. Acesta este modul in care smartphone-ul tau face bani

Smartphone-urile moderne au camere tot mai bune. Unii producatori folosesc chiar aparatul de fotografiat pentru a face publicitate noilor clienti si ii aleg ca punct de vanzare remarcabil unic al smartphone-ului lor.

Dar camera este adesea sub-provocata sau capacitatile sale nu sunt utilizate deloc. Cu aplicatia Instant Fotolia, iti poti converti imaginile in numerar. Imaginile incarcate in Instant ajung la agentia foto Fotolia. Daca un client cumpara imaginea ta, Fotolia iti va oferi un procent. Suma depinde de calitatea si creativitatea imaginii.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…