Cum alegi prin OVB Allfinanz Romania asigurari de viata

0 Shares
0
0
0

Asigurarea de viata este un contract care se incheie intre firma de asigurari si un individ, iar de pe urma politei de asigurare poate avea de castigat persoana asigurata sau alt beneficiar ori alti beneficiari mentionati de acesta in contract.

Pentru cei care isi doresc sa incheie o astfel de polita de asigurare, Allfinanz Romania asigurari de viata OVB poate reprezenta cea mai indicata solutie, in conditiile in care aceasta companie este cea mai cunoscuta din tara, in ceea ce priveste asigurarile.

Specialistii in domeniul asigurarilor care lucreaza in cadrul Ovb Allfinanz Romania, va vor aduce la cunostinta cele mai importante detalii despre aceste polite de asigurare, si va vor prezenta companiile la care puteti sa va asigurati.

In continuarea acestui articol insa, veti descoperi cateva lucruri foarte interesante despre aceste polite de asigurare; iar expertul Ovb Allfinanz Romania va va povesti despre fiecare in parte.

Daca cineva se bazeaza pe tine financiar, ai nevoie de asigurare de viata. Este practic obligatorie daca sunteti sot sau parinte al copiilor aflati in intretinere. Dar, de asemenea, puteti solicita asigurarea de viata daca sunteti ex-sot, partener de viata, un copil al parintilor aflati in intretinere, fratele unui adult dependent, un angajat, un angajator sau un partener de afaceri.

Daca sunteti pensionat cu un venit stabil sau sunteti financiar independent si nimeni nu va suferi financiar daca nu veti mai fi, atunci nu aveti nevoie de asigurare de viata. Cu toate acestea, puteti lua in considerare utilizarea asigurarii de viata ca instrument financiar strategic.

Exista patru jucatori sau roluri principale intr-o polita de asigurare de viata. Aceste roluri apartin asiguratorului, proprietarului, asiguratului si beneficiarului. Asiguratorul este compania de asigurari, responsabila pentru plata creantelor in cazul unui deces. Proprietarul politicii este responsabil pentru plata primelor catre compania de asigurari.

Asigurat este persoana pe a carei viata se bazeaza politica. beneficiaruleste persoana, increderea sau alta entitate care trebuie sa primeasca indemnizatia de asigurare de viata sau decesul – in cazul trecerii asiguratului.

De exemplu, eu sunt proprietarul si asiguratul pentru doua polite de asigurare de viata (cu doi asiguratori diferiti, cum se intampla). Sotia mea este beneficiarul fiecaruia. Mergem prin numere impreuna cel putin o data pe an (si dupa argumente majore, pentru a dovedi ca mai merita sa traiesc mai mult!).

Asigurarile de viata nu aplica pur si simplu o valoare monetara vietii cuiva. In schimb, acesta ajuta la compensarea consecintelor financiare inevitabile care insotesc pierderea vietii. Strategic, ii ajuta pe cei ramasi in urma sa acopere costurile cheltuielilor finale, datoriilor restante si a ipotecilor, cheltuielile educationale planificate si veniturile pierdute.

Dar, cel mai important, in urma unei morti neasteptate, asigurarea de viata poate reduce sarcinile financiare intr-un moment in care membrii familiei greu incercate se pregatesc de inmormantare. In plus, asigurarea de viata poate oferi o stare de spirit minunata pentru detinatorul politei de asigurare.

Asigurarea de viata este un instrument de gestionare a riscurilor, nu o investitie. In timp ce unele polite de asigurare de viata au o caracteristica de investitie care poate oferi un grad de privilegiu de impozitare, asigurarea este rareori o investitie optima. Exista de obicei un instrument mai eficient pentru sarcina financiara pe care incercati sa o realizati.

Exista multe instrumente online care va pot ajuta sa va faceti o idee despre cat de multi bani ar trebui sa platiti pentru polita de care aveti nevoie. Dar, odata ce ati ajuns la acest punct, indicat ar fi sa discutati cu un specialist de la Ovb Allfinanz Romania, care va poate ajuta sa treceti mai usor prin procesul de aplicare si de subscriere.

Primele la o companie de asigurari sunt identice, indiferent daca aplicati online sau nu, insa un consultant expert de la Ovb Allfinanz Romania va poate ajuta sa economisiti bani prin alegerea celei mai atractive polite de asigurare.

Asadar, acestea sunt cateva lucruri de baza pe care ar fi indicat sa le cunoasteti inainte de a incheia o polita de asigurare de viata de la Ovb Allfinanz Romania. Daca veti incheia polita la recomandarea unui specialist de la Ovb, cu siguranta nu veti avea motive de ingrijorare, pentru ca acesta va va oferi cele mai bune informatii pentru a alege cea mai buna polita.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…