Cum gasim fulare pentru fiecare zi?

0 Shares
0
0
0

Indiferent ca purtam un fular personalizat sau fulare normale va trebui ca de fiecare data sa stim cum sa il alegem si cum sa il purtam.

Toamna este un anotimp al fularelor si al combinatiilor ingenioase de materiale, iar o vesta buna este ca nu trebuie sa fim experti in moda pentru a reusi combinatii in trend deoarece in ultima vreme se poarta stilurile extravagante si nicio combinatie de materiale sau de culori nu ar trebui sa fie exagerata.

Este evident ca puteti sa optati pentru fulare obisnuite, in culori uni care se potrivesc la orice haina si de aceea este indicat sa aveti un astfel de fular dar pentru femeile care sunt pasionate de moda sunt si alte combinatii ingenioase care implica si fularele si care in mod sigur va scot din anonimat pentru orice imprejurare.

Pentru luni noi va propunem un fular sau o esarfa cu animal print. Este prima zi din saptamana si este si cea mai grea pentru ca acum ne revenim din weekend si avem si multe lucruri de facut.

In cazul in care nu aveti chef sa va machiti foarte multi si nici sa va calcati hainele de birou noi va recomandam sa aveti tinute de efect si sa purtati o camasa pusa pe sub un pulover maro si cizme cat mai joase.

In cazul in care va place stilul casulat sau stilul elegant atunci puteti alege un fular cu imprimeu zebra pentru ca acesta se va potrivi cu orice palton negru.

Pentru marti noi va recomandam sa alegeti stilul gipsy in mai multe culori si nu un stil cu imprimeuri florale ori vintage. O buna idee de tinuta pentru birou este una care are ca si piesa de rezistenta pantalonii maro si un sacou ori un palton care are o nuanta mai inchisa dar si un fular care sa aduca o culoare tinutei.

Miercuri puteti scoate palaria si esarfa cu ciucuri. Palariile ca si fularele sunt piese de rezistentapentru toamna si nu trebuie sa va lipseasca. Puteti sa alegeti nuante de visiniu, de aramiu, de maro si de auriu, care sa fie in contrast cu fularul.

Pot sa fie si de aceeasi culoare cu fularul. Acestea sunt piese de rezistenta si nici nu mai conteaza cu ce se accesorizeaza atata timp cat pastrati o cromatica deschisa in asa fel incat accentul sa cada pe fular si pe palarie.

Puteti sa utilizati ti un fular de tip pled style. Burrbery sunt primii care au scos colectii de fulare cu carouri si cu dungi care ne aduc aminte de pledurile pe care le au bunicile noastre. Chiar daca initial au fost scumpe puteti gasi acum in orice magazin aceste fulare la preturi convenabile.

Alegeti un fular colorat care sa va ajute sa fiti vesela.

Vineri pueti alege un fular de o singura culoare sau monocrom. Combinatiile de alb si negru nu dau gres niciodata si pentru ca este si ultima zi de lucru ne imaginam ca nu aveti chef de nimic.

Sambata puteti sa optati pentu un fular de blana iar duminica va recomandam unul moale de mohair.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…