De ce sunt oamenii incantati de cadouri?

0 Shares
0
0
0

Cand oferiti  cadouri oamenilor pentru a recunoaste o munca bine facuta, tineti intotdeauna minte sa le dati ceva specific. Complimente generice sunt placute de auzit, dar nimic nu este in comparatie cu a le oferi un cadou real si a ii complimenta pentru ceva anume pe care l-au facut pentru a-si indeplini treaba.

De exemplu, daca copilul tau a primit un premiu MVP pentru activitatile clubului sau, in loc sa-i spui felicitari, de ce sa nu aprofundezi putin. Complimenteaza-i actiunile – miscarea pe care au folosit-o pentru a marca un gol sau dedicarea lor la antrenament. Cuplati-va complimentele cu un cadou atent, dar practic, cum ar fi un pahar personalizat sau o geanta pe care sa o ia cu ei la scoala.

In mod similar, daca intentionati sa oferiti ceva unui coleg, incercati sa fiti cat mai specific posibil. De exemplu, daca colegului tau ii place sa calatoreasca si are abilitati uimitoare de multi-tasking, de ce sa nu-i oferi un calendar personalizat, cu tematica de calatorie, caiete sau genti, astfel incat sa poata fi la curent cu sarcinile sale in timp ce admira fotografii cu potentiale destinatii de calatorie.

Daca recompensati oamenii cu complimente sau cadouri pentru o treaba bine facuta, este mai probabil ca acestia sa continue sa fie meticulosi in activitatile si sarcinile de zi cu zi. Aici puteti alege spre exemplu un cadou de Paste.

Pentru a oferi darul experientei

O excursie in parcul de distractii, o vacanta improvizata sau chiar un simplu picnic pe o pajiste pitoreasca poate fi un cadou incredibil. Nu numai ca petreci timp de calitate cu cei dragi, dar ii ajuti si sa-si creeze amintiri pe care le vor pretui toata viata.

Destul de des, oamenii viseaza sa-si ia o zi libera si sa iasa sa faca ceva distractiv si interesant – poate yoga in aer liber, parasutism, bungee jumping sau altele asemenea. Dar, de obicei, va exista intotdeauna ceva care ii va retine.

Facand tot posibilul sa le oferi celor dragi o zi pe care nu o vor uita niciodata, practic le oferiti un cadou care va deveni parte din ei – solidificandu-va legatura.

Sfat profesionist: Daca doriti sa va asigurati ca prietenii sau familia  au un moment pentru a-si aminti timpul petrecut impreuna, asigurati-va ca faceti o multime de fotografii si le transformati in imprimeuri elegante, cani sau alte astfel de articole interesante.

Poate nu-ti dai seama, dar oferind un cadou oamenilor le poate influenta subtil comportamentul in bine. Ceea ce majoritatea oamenilor nu realizeaza este ca actul de a oferi cadouri ofera o oportunitate unica de a-ti arata sprijinul pentru o marca, o companie sau o initiativa guvernamentala sau chiar o cauza care este aproape si draga inimii tale (sau inimii persoanei dragi pentru asta conteaza).

De exemplu, obtinerea de genti personalizate sau pahare reutilizabile de la o companie care utilizeaza materiale din surse etice ii poate incuraja pe cei dragi sa fie mai constienti de mediu.

Daca sunteti in cautarea altor selectii de cadouri inspirate, ecologice si fabuloase, va recomandam sa rasfoiti gama de produse personalizate, cum ar fi cartile foto, canile foto sau caietele. Fabricate din materiale provenite din surse etice, aceste articole personalizate elegante vor dura pana la o viata si, de asemenea, vor putea influenta receptorul sa faca o alegere constienta pentru a-si pastra amintirile si a aprecia in mod corespunzator momentele zilnice de fericire.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…