Cum sa ai o garsoniera de vis?

0 Shares
0
0
0

Este evident faptul ca fiecare dintre noi ne dorim sa locuim intr-o casa cat mai mare, sau de ce nu, chiar si intr-un apartament mare, pentru ca atunci cand locuinta este mai mare, si confortul este superior.

Din pacate insa, lucrurile nu stau asa cum ne-am dori cu totii, astfel ca sunt persoane care nu locuiesc nici la casa, si nici nu se pot bucura de faptul ca traiesc intr-un apartament mare, ba mai mult de atat, locuiesc intr-o garsoniera.

Se stie faptul ca a locui intr-o garsoniera nu este tocmai usor, pentru ca nu ai foarte mult spatiu la dispozitie, insa daca ai putina imagintie, si dispui de o suma de bani nu foarte mare, atunci poti sa gasesti cateva solutii ideale de decorare a garsonierei, care te vor incanta.

Plus de asta, daca vei tine cont de anumite detalii importante, cum ar fi de exemplu indepartarea lucrurilor inutile, si pastrarea doar a acelor lucruri si obiecte de care ai nevoie, vei putea sa castigi chiar si ceva spatiu.

Ei bine, in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta despre modul in care iti poti amenaja interiorul garsonierei, astfel incat decorul sa fie unul cat mai placut, sau chiar de vis daca se poate.

Mai intai de toate, ar trebui sa iti indrepti atentia spre piesele de mobilier usoare si practice, pentru ca atunci cand vei dori sa zugravesti, sau din alte motive, sa poti sa muti mobilierul dintr-un colt in altul fara a intampina probleme.

In spatiile mici si inguste ai putea sa adaugi cateva oglinzi mici, pentru ca rolul acestora va fi acela de a crea impresia unui spatiu mai mare.

Referitor la elementele decorative din interiorul locuintei, acestea ar cam trebui sa le alegi de pe Glamio.ro, insa te vei ocupa de acest aspect dupa ce vei alege obiectele de mobilier, si dupa ce vei stabili culoarea peretior.

Daca de exemplu ai de gand sa optezi pentru o culoare bej a peretilor, sau pentru un crem, atunci ai putea sa iti indrepti atentia spre cateva decoratiuni de bronz pentru interior, si chiar un ceas de bronz, sau o statueta de bronz se vor potrivi de minune.

In cazul in care iti doresti ca peretii sa aiba culoarea alba, atunci ai putea alege si elementele decorative din bronz pentru interior, dar ai putea sa te orientezi si spre decoratiuni metalice pentru locuinta ta, insa la fel ca si in cazul celorlalte elemente decorative, va trebui sa tii cont si de celelalte obiecte de decor din incapere, si neaparat de obiectele de mobilier.

In situatia in care garsoniera dispune si de un balcon, atunci este cu atat mai bine pentru tine, pentru ca fie vei putea sparte zidul dintre balcon si camera iar astfel vei castiga spatiu, fie vei putea chiar sa iti muti bucataria in balcon, iar astfel vei castiga mai mult spatiu, iar bucataria ar putea deveni o camera mai mica.

Toate aceste detalii sunt extrem de importante, pentru ca daca vei tine cont de ele vei avea o garsoniera mai mare, mai aspectuoasa si ce este mai important, te vei putea bucura de un mai mare confort.

0 Shares
You May Also Like