15 minute de relaxare. Sauna traditionala sau o sauna uscata pentru interior cu infrarosu?

0 Shares
0
0
0

Nu a existat niciodata un moment mai bun pentru a detine o sauna! A avea propria sauna personala va ofera un refugiu convenabil 24/7 de sanatate si wellness chiar în casa dumneavoastra.

 

Daca doriti cea mai rapida si cea mai buna imagine de ansamblu posibila despre de ce si cum sa cumparati o sauna, ati ajuns la locul potrivit! Asadar, sa aruncam o privire sfaturile de cumparare a saunei acum.

Aflati diferenta dintre saunele traditionale si o sauna uscata pentru interior cu infrarosu!

Cea mai buna modalitate de a începe acest ghid al cumparatorului de saune de acasa este sa va asigurati ca întelegeti diferentele dinamice dintre saunele traditionale si saunele cu infrarosu, deoarece folosesc tehnologii diferite pentru a oferi experienta suprema de sauna.

 

Daca va bucurati de aburi în sauna, temperaturi mai ridicate si un mediu mai social, atunci o sauna traditionala poate fi cea mai buna sauna pentru dvs.

 

Aceste saune pot fi interioare sau exterioare. Temperatura medie este între 85 si 100 de grade Celsius. Saunele traditionale încalzesc aerul pentru a încalzi corpul prin incalzirea pietrelor din interior. Este nevoie de 30-40 de minute pentru a preincalzi pietrele înainte de utilizare. Aerul este foarte uscat pana cand apa este stropita peste pietre fierbinti. Atat temperatura, cat si umiditatea sunt reglabile (prin adaugarea de apa în roci); poti incorpora si uleiuri esentiale in apa pentru aromaterapie.

Daca preferati temperaturi mai scazute, dar cu caldura care patrunde in corp, o sauna uscata pentru interior cu infrarosu poate fi cea mai buna alegere pentru sauna.

 

O sauna interioare cu infrarosu este o modalitate naturala de a va relaxa, de a va imbunatati sanatatea si de a reduce stresul. Saunele se încalzesc pana la o temperatura cuprinsa între 100 si 120 de grade Celsius, ceea ce este perfect pentru relaxare si detensionare. Spre deosebire de terapia prin caldura traditionala, o sauna cu infrarosu nu foloseste nici o sursa de caldura, cum ar fi un incalzitor sau un foc.

 

În schimb, saunele cu infrarosu functioneaza prin intermediul modelelor termice create de razele infrarosii emise de elementele de încalzire ale saunei. Aceste modele termice va relaxeaza corpul si mintea si va imbunatatesc sanatatea in multe feluri.

 

Avantajele unei saune uscate cu infrarosu: temperatura controlabila si nu este necesar timp de preincalzire.

 

Deoarece apa nu este folosita intr-o sauna cu infrarosu, nu exista nicio îngrijorare cu privire la ventilatie. Este o caldura complet uscata care atinge maxim 150 de grade.

A sosit momentul sa te relaxezi!

A sosit momentul sa te relaxezi! profita de faptul ca poti avea propria sauna chiar la tine în casa. Este bine pentru sanatatea ta mentala sa faci miscare, dar nimic nu bate o sauna. S-a dovedit ca aburul produs de apa încalzita va relaxeaza muschii si va linisteste mintea.

 

Efectele unei saune asupra mediului sunt minime. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la emisiile de dioxid de carbon sau alte efecte negative ale unei saune, cum ar fi transpiratia, mirosurile si eruptiile termice. Nu strica sa ai propria. Nu necesita niciun echipament si este sigura atat pentru persoane, cat si pentru mediu.

0 Shares
You May Also Like