Cum sa depozitezi corect legumele

0 Shares
0
0
0

Alegerea potrivita a lazilor si cutiilor din plastic necesare pentru strangerea recoltelor de fructe si legume, precum si pentru depozitarea si transportul acestora cer adesea multa energie si timp suficient pentru analiza tuturor aspectelor. Pentru a va usura munca, site-ul nostru va pune la dispozitie o mare varietate de astfel de recipiente din plastic care reprezinta solutia cea mai simpla, dar si cea mai avantajoasa din punct de vedere financiar.

Fie ca este vorba despre ladite pentru legume sau fructe ori cutii pentru depozitarea diverselor produse alimentare, acestea trebuie sa fie potrivite in primul rand din punct de vedere al igienei, dar si pentru protejarea continutului, mai ales daca acesta este fragil, asa cum este si cazul fructelor si legumelor. Totodata, acestea trebuie sa dispuna de structura potrivita pentru ca produsele continute sa fie aerate in vederea evitarii umiditatii si a consecintelor pe care aceasta le implica. Avand in vedere toate aceste cerinte speciale, plus altele asemenea, alegerea unei lazi din plastic pentru depozitarea produselor alimentare se poate dovedi destul de delicata.

Produsele de depozitare pe care noi vi le punem la dispozitie sunt gandite astfel incat produsele alimentare sa fie depozitate in maximul de siguranta. Datorita materialului utilizat la fabricarea acestora, respectiv polipropielnul, un polimer termoplastic, fiecare cutie sau lada de depozitare este solida si rezistenta socurilor la care poate fi supusa in timpul recoltei sau al transportului. Lazile pentru legume vor rezista cu siguranta diverselor continuturi si cantitati, chiar daca este vorba de cartofi, de exemplu, care au o greutate mai mare. Materialul din care acestea sunt facute nu este ales numai pentru siguranta alimentelor, ci si pentru usurinta igienizarii.

Pentru ca nivelul umiditatii sa fie unul scazut, aceste lazi sunt perforate, iar in acest fel aerul circula in mod adecvat mentinand produsele uscate. In cazul depozitarii strugurilor, de exemplu, daca lazile nu ar avea aceasta caracteristica, lichidul ar intra in contact cu fructele si s-ar ajunge la macerarea acestora.

Modelele pliabile ale lazilor de depozitare a fructelor si legumelor prezinta avantajul de a ocupa putin spatiu in momentul in care acestea sunt goale. Culorile diverse ale lazilor pe care vi le punem la dispozitie permit aranjarea pe categorii a produselor, iar in acest fel puteti repera cu usurinta un anume produs in cazul in care locul de depozitare este reprezentat de un depozit mai mare.

Daca manevrarea lazilor in vederea depozitarii sau transportarii se realizeaza cu ajutorul paletilor, ganditi-va ca trebuie sa utilizati lazi incadrate in normele europene care au dimensiunile perfect adaptate acestora. Si din acest punct de vedere lazile pe care vi le punem la dispozitie sunt alegerea potrivita pentru dumneavoastra, pentru ca respectam toate normele europene in vigoare.

Fiind ecologice, lazile din plastic pentru legume pe care vi le oferim pot fi folosite si refolosite la infinit. In contactul cu produsele alimentare acestea nu mentin mirosul. Mai mult decat atat, sunt usor de manipulat datorita manerelor, sunt usoare si estetice si permit, in acest fel, utilizarea in prezentarea produselor alimentare in spatiile comerciale pentru vanzarea directa.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…