Cum se rezolva problemele de incarcare pe Galaxy S8 si Galaxy S9?

0 Shares
0
0
0

Chiar daca deja au aparut dispozitivele Samsung Galaxy S10 si Samsung Galaxy S10 Plus, in continuare Samsung Galaxy S8 si S9 sunt unul dintre cele mai elegante si mai costisitoare dispozitive mobile produse de Samsung si, daca reusiti sa achizitionati unul pentru dvs., ar fi destul de iritant daca va va da anumite probleme tehnice.

Dar, din pacate, cu greu ati vedea vreun gadget fara o problema tehnica, asa ca nu trebuie sa va surprinda daca intampinati probleme.

Cu toate ca problemele de incarcare sunt una dintre cele mai frecvente probleme intampinate de utilizatorii Android, si chiar si cei puternici Galaxy S8 si S9 nu sunt scutiti de acest lucru.

Este rezonabil sa incercati sa aflati motivul / motivele de baza pentru care telefonul dvs. nu se incarca in primul rand, uneori se poate datora fluctuatiilor de putere, problemelor legate de alimentarea cu energie electrica sau erorilor software ale telefonului.

Dar, pentru problemele de baza care ar fi cauzat telefonului Samsung Galaxy sa dezvolte probleme de incarcare, exista solutii posibile pe care le vom propune in acest articol pentru a va ajuta sa le rezolvati in Samsung Galaxy S8 si S9.

Verificati sursa de alimentare

De cele mai multe ori, principalul motiv pentru care telefonul dvs. Galaxy nu se incarca se datoreaza functionarii defectuoase a prizei de alimentare. Nu de la incarcator, nu de la portul de incarcare, si nu de la cablul USB.

Inainte de a lua orice masuri pentru a evalua telefonul Galaxy pentru probleme sau erori deoarece nu se incarca, verificati daca priza este corecta si sigura si ca nu sunt deconectate, decupate sau dezbracate cablurile.

Schimbati cablul

Verificati cu atentie cablul dvs. de incarcare Galaxy S8 si S9. Cablurile deteriorate USB pot determina incetarea incarcarii sau incarcarea lenta a dispozitivului. Daca nu sunteti sigur ca defectiunea provine de la cablu, incercati sa incarcati cu un alt cablu care este in stare buna de functionare si daca aceasta incercare se dovedeste a fi abortiva, cred ca nu este cu siguranta din cablu.

Efectuati o resetare Samsung Galaxy S8 sau S9

Aceasta functioneaza in cea mai mare parte daca problema de incarcare se datoreaza unei erori software. O repornire poate repara problemele de incarcare ale Samsung Galaxy S8 si S9, desi solutia poate fi doar temporara. Asadar va propun sa efectuati o resetare din fabrica.

Pentru a face acest lucru, opriti dispozitivul, apasati si mentineti apasat butonul de pornire, butonul de marire a volumului si butonul de pornire; acest lucru va afisa un ecran de recuperare a sistemului Android, selectati “stergeti datele / resetand din fabrica”, selectati “da – stergeti toate datele” si dupa finalizare selectati “reporniti sistemul acum”.

Daca problema de incarcare este bazata pe o eroare software, ar trebui sa fie remediata in acest moment.

Verificati eroarea “Detectarea umiditatii”

Galaxy S8 si S9 sunt rezistent la apa si praf, astfel incat atunci cand detecteaza o anumita umiditate in dispozitiv sau in portul de incarcare, acest lucru ar impiedica incarcarea dispozitivului. Aceasta procedura a fost preinstalata in dispozitiv ca o masura de precautie pentru a evita deteriorarea hardware a dispozitivului datorita umiditatii detectate.

Deci, de indata ce incepeti sa vedeti acest mesaj de eroare in telefonul dvs. Samsung Galaxy S8 sau S9, cel mai bun lucru este sa aerisiti telefonul; puneti-l intr-o pozitie verticala pe o masa sau pe o suprafata uscata si plana si lasati-l sa se usuce una sau doua ore. Ar trebui sa va asigurati ca dispozitivul este oprit in timpul acestui proces.

Cu toate acestea, in caz de urgenta si faca aveti nevoie sa incarcati si sa utilizati telefonul, puteti utiliza un incarcator fara fir, deoarece acest mesaj de eroare nu apare in timp ce se incarca fara fir.

Incarcatorul fara fir nu se incarca?

Daca incarcatorul wireless nu functioneaza pe dispozitivul dvs. Samsung Galaxy S8 sau S9, ar trebui sa recurgeti la incarcarea acestuia cu un incarcator cu fir. Si daca inca nu se incarca cu un incarcator fara fir, consultati un tehnician sau mergeti cu telefonul inapoi in magazinul de unde l-ati cumparat.

Efectuati o descarcare de sistem

Realizarea unei dumpari de sistem corecteaza / restabileste panoul telefonului. Acest lucru poate functiona, de asemenea, in cazul problemelor legate de software care conduc la erori de incarcare. Pentru a efectua o descarcare de sistem pe telefonul dvs. Samsung Galaxy S8 sau S9, urmati acesti pasi: Deschideti dialerul, introduceti (* # 9900 #), atingeti bara de descarcari reduse (puteti localiza aceasta optiune in partea de jos a ecranului), apoi atingeti optiunea “Porniti”.

Service gsm – ultima solutie

Daca incercati toti acesti pasi iar problema nu este remediata, atunci in mod evident este necesar sa mergeti cu telefonul intr-un service gsm, pentru o inlocuire mufa incarcare Samsung.

Mentionam insa faptul ca inainte de a merge cu telefonul in service, este indicat sa urmati toti pasii mentionati in acest articol.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…