Cum trebuie sa procedati cand va confruntati cu probleme ale telefonului Huawei P40 Pro?

0 Shares
0
0
0

Huawei P40 Pro este cel mai performant smartphone lansat de catre compania chineza pana la momentul actual, este un smartphone cu adevarat uimitor si care dispune de specificatii tehnice remarcabile.

Cu toate acestea, exista unele probleme comune ale acestor telefoane, iar descarcarea bateriei este o problema comuna. Utilizatorii au facut tot ceea ce a depins de ei, au pus in practica diferite trucuri pentru salvarea bateriei, dar pana la urma au avut nevoie de un acumulator original nou pentru dispozitiv.

Alte telefoane insa, au avut probleme legate de conexiunea wifi, iar in randurile care urmeaza vom discuta despre acestea, si va prezentam potentialele solutii pentru remedierea problemei, inainte sa fie necesar sa va deplasati cu dispozitivele la service.

Probleme de conectivitate Wi-Fi / Internet

  • Mergeti pentru o depanare de baza a conexiunii la internet in setarile de retea. Verificati daca acest lucru va ajuta sa rezolvati problema.
  • Verificati numarul total de dispozitive conectate la router. Deconectati cateva si verificati daca acest lucru va ajuta sa remediati problema.
  • Este posibil sa fi uitat sau sa fi introdus o parola invechita in dispozitiv pentru a o conecta la telefon.
  • Motivul pentru care intampinati aceasta problema nu este altceva decat o defectiune legata de antena Wi-Fi de pe dispozitiv.
  • Pur si simplu asigurati-va ca problema reala nu este cauzata doar pentru ca Huawei P40 Pro ruleaza in modul sigur.
  • Uneori nu este altceva decat sa nu configurati corect routerul Wi-Fi care poate cauza aceasta problema.
  • Asigurati-va ca problema reala nu este legata de adresa IP a dispozitivului dvs. care cauzeaza conflicte in retea.
  • Este posibil ca limita de latime de banda a conexiunii la internet sa fi fost depasita, si problema este cauzata din acelasi motiv.
  • Verificati daca aceasta problema apare doar pentru ca dispozitivul dvs. are ceva in neregula cu componentele hardware din interior.
  • Asigurati-va ca problema nu exista doar datorita conectivitatii limitate sau slabe. Acest lucru se intampla atunci cand routerul este plasat departe de dispozitiv.
  • Exista sanse ca problema reala sa fie cu browserul de telefon pe care il utilizati.
  • Uneori, utilizatorii trebuie sa se confrunte cu aceasta problema doar din cauza deschiderii unei adrese web interzise de reteaua furnizata.
  • Nu personalizati setarile retelei LAN de pe dispozitiv. Acelasi lucru poate opri internetul.
  • Asigurati-va ca problema nu este acolo doar pentru ca serviciile sunt retrase din conexiunea dvs. la internet.
  • Motivul acestei probleme nu este altceva decat o defectiune a routerului Wi-Fi pe care il utilizati.

In afara problemei legata de descarcarea telefonului si in afara de problema legata de wifi, exista si alte situatii neplacute cu care se pot confrunta persoanele care detin astfel de smartphone-uri. De exemplu, unii utilizatori sunt dezamagiti de faptul ca dispozitivele pe care le detin intampina probleme la incarcare.

In aceste situatii, utilizatorii trebuie sa se asigure ca mai intai de toate incearca sa isi incarce dispozitivele de la o priza functionala. Fara ca aceasta sa fie functionala, nu se poate ca energia electrica sa fie transmisa spre telefon.

Daca totul este in regula cu priza, urmeaza verificarea vizuala a incarcatorului si a cablului de incarcare, iar daca totul este in regula si din acest punct de vedere, trebuie incercat un alt incarcator. Daca incarcarea are succes, atunci incarcatorul telefonului este cel care a provocat neplacerea si trebuie inlocuit.

Daca incarcarea nu are succes iar un alt telefon se poate incarca folosind incarcatorul dispozitivului Huawei, atunci este lesne de inteles faptul ca urmeaza o vizita cu telefonul in service pentru ca portul de incarcare sa fie inlocuit, pentru ca alta solutie nu exista.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…