De ce este avantajos sa locuiti intr-un apartament?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta mai devreme sau mai tarziu va sosi clipa in care veti parasi casa parinteasca pentru a va muta in propria locuinta. O casa este foarte scumpa, si necesita costuri mari si in ceea ce priveste intretinerea, motiv pentru care va trebui sa luati in considerare ideea de a va multa intr-un apartament.

A locui intr-un apartament poate fi vazut drept un lucru pozitiv, chiar daca nu aveti curte precum la casa. In continuare vom prezenta cateva dintre avantajele de care va puteti bucura atunci cand locuiti intr-un apartament.

Avantaj financiar

Beneficiul numarul unu in ceea ce priveste traiul intr-un apartament este aspectul financiar. Dupa cum spuneam mai sus, un apartament este in general, mai ieftina decat o casa. In plus fata de o plata lunara mai mica a ratei pentru apartament in comparatie cu rata pentru o casa, alte cheltuieli financiare, precum intretinerea si utilitatile sunt in general mai mici din cauza spatiului mai mic.

Intretinere

Atunci cand locuiti la bloc nu aveti multe lucruri de facut in acest sens. In schimb, la casa trebuie sa va ocupati de multe aspecte, trebuie sa intretineti curtea, gazonul, etc. Toate acestea necesita timp, efort si bani.

Dotari

Spre deosebire de case, complexele de apartamente sunt, in general, construite cu facilitati specifice, iar aici putem aminti spalatoriile de rufue in incinta cladirii, magazine la coltul blocului, statii de transport in comun la doi pasi. Toate acestea insa, nu le veti avea la casa. Acesta este un alt motiv datorita caruia a locui in apartament, se poate dovedi a fi un aranjament de viata foarte convenabil.

Siguranta

Desi proprietarii de case investesc adesea intr-o forma de sistem de securitate pentru locuinte, complexele de apartamente investesc si in siguranta generala a rezidentilor sai. Apropierea de vecini si masurile tipice de siguranta complexe ale apartamentelor, demonstreaza ca locuintele cu mai multe unitati sunt cele mai sigure locatii pentru femei singure, copii, familii si varstnici.

Posibilitati de parcare

Multe case au spatiu limitat pentru parcarea vehiculelor. Pe de alta parte, apartamentele au adesea parcari mari cu spatiu pentru a parca o masina suplimentara, daca este necesar. Deci, chiar daca aveti si dvs. si sotia masina, nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste locurile de parcare.

Relatii mai bune cu vecinii

Cand locuiti intr-un apartament, va aflati langa vecini. Este mai usor sa dezvoltati relatii cu vecinii cand locuiti la bloc, decat cei care locuiesc case separate de curti si garduri. Daca aveti copii, probabil ca vor intalni colegi de joaca rapid si nu vor trebui sa mearga departe pentru a se juca. Si, de asemenea, puteti socializa cu usurinta cu vecinii sau puteti apela la ei atunci cand aveti nevoie de ajutor in caz de urgenta.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante avantaje pe care le puteti avea daca alegeti sa cumparati un apartament. De preferat ar fi sa va indreptati atentia spre complexul rezidential 85 east side, si sa alegeti un apartament care sa fie ideal pentru nevoile dvs.

Daca doriti un apartament mare si spatios pentru familia dvs. cu 2 copii, un apartament cu patru camere care are o suprafata de 120.69 mp este ideal. Toate cele 4 camere vor fi spatioase, bucataria va fi de-asemenea la fel de spatioasa, si cu siguranta veti avea si doua bai.

Puteti opta si pentru un apartament cu 3 camere sau chiar pentru un apartament cu doua camere in complexul rezidential 85 east side, in functie de numarul membrilor familiei.

Este important de mentionat faptul ca daca alegeti sa va mutati in acest complex rezidential, aveti totul la doar doi pasi. Veti parcurge distanta pana la statiile de autobuz si tramvai in doar 2-3 minute. Veti avea de-asemenea de unde sa faceti cumparaturi, avand aproape supermarketuri precum Kaufland sau Lidl, dar si Electroputere Parc Mall.

Avand Electroputere Parc Mall la doar doi pasi de casa, cu siguranta veti avea o multime de posibilitati de a va petrece sambetele si duminicile. Veti putea vizita magazinele si cu siguranta veti cumpara haine sau diferite alte obiecte; veti putea lua masa la mall, sau veti putea merge la film.

In apropiere exista scoli, gradinite, facultati. Acesta este un lucru minunat daca aveti copii mici si trebuie sa ii duceti dimineata la gradinita sau la scoala. Avand scoala si gradinita aproape, ii veti lasa la program, dupa care veti merge la servici.

Acand de-asemenea spitale si farmacii in zona, veti ajunge rapid la medic cand starea dvs. de sanatate nu va fi buna, si veti avea si de unde sa va cumparati medicamentele. Cand nu va simtiti bine, este important sa aveti o farmacie cat mai aproape de casa.

Asadar, sa locuiti la bloc inseamna sa va bucurati de multe avantaje, motiv pentru care este indicat sa cautati un apartament in complexul rezidential 85 east side.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…