De ce mi se blocheaza smartphone-ul?

0 Shares
0
0
0

De ce mi se blocheaza smartphone-ul?Cauti un service GSM in Bucuresti atunci cand esti in Bucuresti sau cand stai in acest oras pentru o perioada si ai nevoie de astfel de reparatii. Nu e simplu sa gasesti un service GSM in Bucuresti de calitate,  la fel cum nu e simplu sa gasesti un astfel de service in orice oras.

Sunt multe service-uri GSM, insa nu toate ofera calitate si profesionalism. Daca vrei sa iei legatura cu adevaratii profesionisti, intra pe Servicegsm.ro.

Telefoanele inteligente pot fi folosite intr-o multime de situatii, fapt pentru care ele au instalate o multime de aplicatii, mai mult sau mai putin utile. Multi posesori de smartphone se plang de faptul ca dispozitivele se blocheaza si se incarca greu. Astazi vom vorbi despre cateva  motive din cauza carora se intampla aceste lucruri.

Aplicatii incompatibile cu modelul telefonului

Nu toate aplicatiile functioneaza la fel pe toate telefoanele mobile. Cand instalezi o alicatie, trebuie sa te asiguri de faptul ca e compatibila pentru modelul telefonului tau. Daca tu ai un telefon mai vechi, iar aplicatia este una foarte noua, e posibil sa nu fie compatibila, fapt pentru care telefonul tau se poate bloca si se poate incarca greu.

[adsenseyu1]

Aplicatii inutile

Cu cat ai mai multe aplicatii, cu atat telefonul tau va functiona mai greu. Daca intri acum in meniul telefonului tau si cauti aplicatiile pe care le ai instalate, cu siguranta vei gasi cateva pe care nu le folosesti. Dezinstaleaza-le si nu-ti incarca telefonul cu aplicatii inutile.

Virusi

In mod categoric, virusii din telefonul tau iti vor face gadgetul sa functioneze cu greu si sa se incarce cu greu. Ai grija pe ce site-uri intri si ai grija ce descarci. Cel mai bine e sa ai instalat pe telefonul tau un antivirus performant care sa te avertizeze de prezenta acestora si care sa-ti scaneze periodic gadgetul.

Folosirea widgeturilor

Se pare ca si widgeturile pot ingreuna functionarea telefonului tau. Evita sa folosesti prea multe, daca vrei ca telefonul tau se se miste cat mai rapid.

Folosirea wallpaperurilor dinamice

Wallpaperurile dinamice sunt atractive, fapt pentru care multa lume le foloseste. Insa, se pare ca acestea consuma din resursele telefonului tau, fapt pentru care acesta se va bloca si va functiona mai greu. Sunt o multime de wallpaperuri frumoase, chiar daca nu sunt dinamice.

[adsenseyu1]

Memorie RAM mica

Memoria RAM e foarte importanta daca vrei ca telefonul tau sa functioneze rapid. Daca telefonul tau are plina memoria RAM, in mod clar va functiona mai greu. Cu cat ai un telefon cu o memorie RAM mai mare, cu atat mai bine.

Reseteaza-ti telefonul

Daca te-ai folosit de tot felul de trucuri pentru a scapa de neplacerea provocata de blocarea telefonului, inainte de a-l schimba sau de a-l duce in service, salveaza-ti datele importante si reseteaza-l, dupa care ai grija la ce instalezi pe el.

Tine cont de cele amintite mai sus in cazul in care ai astfel de probleme. Daca mai stii si alte trucuri care pot ajuta la buna functionare a unui smartphone, lasa-le intr-un comentariu.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…