De ce ochelari Ray Ban?

0 Shares
0
0
0

De ce ochelari Ray BanFie ca suntem atenti sau nu la sanatatea nostra,cu totii suntem constienti ca ea este cea mai importanta pentru fiecare si ca valoare ei este nepretuita.

Cu cat suntem mai preocupati de sanatate, cu atat sansele de a fi mereu cu zambetul pe buze sunt foarte mari. Trebuie sa tinem seama atat la aspectul interior, cat mai ales la cel exterior, avand in vedere ca acesta din urma este cel pe care se pune accent in prima instanta in orice situatie.

Chipul este cel care spune foarte multe despre o persoana, si reprezinta un fel de carte de vizita pentru posesorul/oarea acestuia, de aceea imaginea sa are o insemnatate deosebita pentru cei din jur.

[adsenseyu1]

Cel mai mare impact il reprezinta ceea ce se numeste “ poarta sufletului “ sau “ oglinda sufletului “, si in cazul in care pentru unii acesta denumire este un mister inca, va spunem ca de fapt ea face referire la lumina ochilor.

Ochii, privirea sunt acele aspecte care nu trec deloc neobservate la o persoana, si raman foarte mult timp  in amintirea multora, provocand uneori chiar starfulgerari ale iubirii.

De aceea, este imperios necesar ca ei sa fie o prioritate pentru fizionomia fetei noastre, in primul rand pentru noi insine, pentru ca cel sau cea pe care o privim in oglinda sa ne priveasca cu seninatate si sa putem fi multumiti de faptul ca suntem detinatorii celei mai luminoase priviri, si de ce nu, ca suntem pe masura unui star de cinema.

Este indicat sa ne facem un control al ochilor cel putin o data pe an, desi ideal ar fi o data la 6 luni, si mai ales, este recomandat sa avem o alimentatie sanatoasa in care sa se regaseasca vitaminele unei acuitati vizuale optime.

Cea mai cunoscuta leguma, care se gaseste lesne in toate pietele de legume, este banalul morcov, insa pentru ochi sanatosi mai sunt indicate si coacazele negre, afinele, murele, zmeura, nucile, maslinele, uleiul de masline.

Se pot consuma de asemenea oua si peste (sardine, macrou, hering,somon), dar si spanac, broccoli, varze de Bruxelles, acestea din urma fiind apreciate ca mari rezerve de vitamina C, foarte indicata pentru efctul sau antioxidant.

Nu este suficinta numai o alimentatie sanatoasa, si doar un control efectuat la momentul potrivit, ci mai este necesara si corectarea eventualelor probleme, prin purtarea ochelarilor de vedere sau a lentiloelor de contact, in functie de diagnosticul fiecaruia.

Insa , treebuie precizat ca ochelarii de vedere sunt indicati mai mult in spatiile inchise, precum si lentilele de contact, in spatiile deschise fiind recomnadat chiar de catre medicii oftalmologi purtarea ochelarilor de soare.

Acestia, nu reprezinta numai un accesoriu la moda, asa cum multi considera, si sunt un important element pentru mentinerea agerimii vizuale in timpul zilei. Astfel, fie ca este vara sau iarna, soarele trebuie evitat, sau mai corect spus, razele acestuia trebuie inlaturate prin purtarea unei perechi adecvate de ochelari de soare.

In momentul in care ne decidem sa alegem o pereche de ochelari de soare, trebuie sa ne asiguram ca  aceasta este de calitate, si ca lentilele acesteia au protectie UV de 100%, si nu reprezinta numai o lentila colorata. De ce? Am fi tentati pe buna dreptate sa ne intrebam.

[adsenseyu1]

Deorece, prin purtarea unei perechi de ochelari fara protectie UV, mai rau ii facem ochiului, pacalindu-l ca fiind umbrit este si protejat, el simtindu-se confortabil, insa neputand sa se apere in mod natural, este atacat direct de catre aceste raze solare foarte daunatoare, dupa cum se vehiculeaza de atata vreme in toate mijloacele de comunicare.

Cu alte cuvinte, ori purtati ochelari de calitate, care au un certificat de garantie, ori nu purtati deloc, lasati ochii liberi, decat sa ii amagiti cu o pereche de ochelari neverificata in prealabil de catre un cadru de specialitate (de obicei verificarea lentilelor ce au aceasta protectie UV se face in magazinele de optica, toate avand un aparat special care masoara gradul de protectie al lentilelor, sau pot constata lipsa acestuia).

Sunt o multime de marci de ochelari de soare pe piata, unele mai celebre decat altele, toate oferind aceeasi protectie solara atat de mult ravnita, insa dintre toate recomandam cu incredere ochelarii de soare Ray Ban.

De ce ochelari Ray Ban? In primul rand, deoarece au o varietate de modele care se potrivesc aproape oricarei fizionomii, lentilele sunt extrem de odihnitoare, chiar multi purtattori de Ray Ban afirma ca nu se compara aceste lentile cu ale nici unei alte marci, in special cele de culoare verde, verdele acestora mai fiind cunoscut ca “ verdele de Ray Ban”, si  nu in ultimul rand pentru istoricul acestora.

Ray Ban afost special conceput la cererea unui aviator nemultumit de faptul ca lumina soarelui il deranja foarte mult in timpul zborului, lansandu-se ulterior o adevarata tendinta in moda pentru purtarea modelului aviator.

De altfel, modelul insusi, are ca origine a denumirii sale expresia “ aviator glasses”, adica un accesoriu indispensabil al echipamentulului pilotilor din armata americana.

Initial, ochelarii Ray Ban au devenit foarte cunoscuti datorita generalului Mc Arthur, care obisnuia sa-i poarte in permanenta si ulterior datorita vedetelor de la Hollywood care au reusit sa faca din aceasta marca un adevarat brand, al carui succes s-a dovedit a fi, cel puti pana acum, neegalat.

Cele mai apreciate si renumite modele din catalogul Ray Ban au fost, si indraznim sa afirmam ca vor ramane, Aviator-ul si Wayfarer-ul, acestea reprezentand nu doar un trend, cat mai ales un must have in toate perioadele acestora de comercializare.

Mai nou, stilul Wayfarer a fost adoptat nu doar ca rama pentru ochelari de soare, cat mai ales ca o rama pentru ochelarii de vedere, asa incat in reviste, videoclipuri, emisiuni etc. a aparut aceasta moda a unor rame cat mai pronuntate pentru pesroanele care poarta ochelari de vedere.

Prin urmare se pot achizitiona niste ochelari de soare Ray Ban Wayfarer, pe care ii pueteti transforma apoi in niste trendy ochelari de vedere, fie ca aveti sau nu nevoie de acestia (purtandu-i doar ca pe un accesoriu care se remarca usor si impresioneaza profund ).

Prin lentilele ochelarilor Ray  Ban lumea se vede altfel, fie ca o privim ca simpli spectatori, fie ca ne identificam cu un  star de cinema sau de muzica pop, sau cu aviatorii americani, si oferim o adevarata desfatare simtului vizual cu ajutorul acestor lentile, mai ales daca sunt verzi.

0 Shares
You May Also Like

ProduseRole aggressive

Pe piata exista sute de perechi diferite de role. Pentru a alege o pereche buna de role trebuie…

ProduseCe sunt lazile de fructe si legume?

Lazile din plastic sunt utilizate pentru depozitarea diverselor marfuri si pentru transportul dintr-o locatie in alta. Marfurile sunt…