De ce se descarca din ce in ce mai rapid bateria iPhone?

0 Shares
0
0
0

Exista utilizatori de dispozitive iPhone care detin deja un model iPhone de mai mult timp, si care sunt nemultumiti de faptul ca dispozitivul lor se descarca din ce in ce mai des in ultimul timp, in ciuda faptului ca au si un nivel al luminozitatii setat la minim, au eliminat toate widgeturile si au urmat toate sfaturile posibile pentru mentinerea duratei de viata a bateriei.

In urmatoarele randuri veti putea afla care sunt motivele pentru care un acumulator iPhone se descarca, desi sunt respectate toate sfaturile care in mod normal trebuie sa ajute telefonul sa ramana cat mai mult timp incarcat.

Mentionam ca telefoanele mai vechi, au sanse mult mai mari sa se confrunte cu probleme ale bateriilor decat telefoanele mai noi. Probabil va intrebati si care este motivul pentru care telefoanele mai vechi au probleme cu bateria, asa ca veti afla acum O baterie iPhone, la fel ca orice alta baterie poate functiona pana la 500 de cicluri de incarcare, dupa care poate da rateuri.  Daca telefonul a fost deja incarcat de un numar foarte mare de ori, atunci este firesc ca bateria sa aibarateuri.

Toate bateriile reincarcabile au o durata de viata limitata dupa cum am mentionat anterior (500 de cicluri) si pot avea nevoie de o vizita in service sau reciclare. Durata de viata a bateriei dvs. variaza in functie de modul in care utilizati dispozitivul, precum si de setarile pe care le alegeti.

Daca aveti nevoie sa incarcati bateria din ce in ce mai frecvent, este posibil sa aveti nevoie odata cu trecerea timpului sa o reparati. In ceea ce priveste produsele cu baterii incorporate in polimer litiu-ion, bateriile ar trebui sa fie intretinute de Apple sau de un furnizor de servicii autorizat.

Dat fiind insa faptul ca este mult mai simpla inlocuirea bateriei decat reparatia sau intretinerea acesteia, majoritatea utilizatorilor care se confrunta cu probleme de acest gen, aleg sa inlocuiasca bateria iPhone atunci cand aceasta nu mai poate sa faca fata cerintelor.

Bateria dvs. este proiectata sa retina pana la 80% din capacitatea initiala la 500 de cicluri complete de incarcare. Garantia de un an include acoperirea serviciului pentru o baterie defecta. Daca nu este in garantie, Apple ofera un serviciu de baterii. Preturile si termenii pot varia, asa ca utilizatorii aleg varianta de a accesa magazingsm.ro si de a-si alege o baterie iPhone la un pret mult mai atractiv.

Asadar, dupa cum se poate vedea, in momentul in care utilizatorii nu sunt multumiti de durata de viata a bateriei terminalelor iPhone pe care le detin, pot incerca sa urmeaze diferite trucuri care in mod normal le-ar fi de folos pentru cresterea duratei de viata a bateriilor.

Daca va aflati si dvs. in aceasta situatie, noi va recomandam sa incercati si dvs. aceste trucuri care va pot ajuta sa mariti durata de viata a bateriei. Daca nu aveti succes, optati pentru o baterie noua iPhone, care va rezista din nou unui ciclu de 500 de incarcari fara probleme.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…