De ce vreau sa am porti automatizate?

0 Shares
0
0
0

De ce vreau sa am porti automatizate?Vreau sa am porti automatizate din mai multe motive. Nu, nu vreau sa stau in masina cu mana scoasa afara, cu un ceas mai scump decat salariul mediu in Romania, in asteptare, uitandu-ma la poarta uriasa cum se deschide, admirandu-mi in acelasi timp vila masiva din spate, gandindu-ma cat de misto e sa fiu eu. Nu, nu din acest motiv vreau sa am porti automatizate.

Am o casa obisnuita, normala, de dimensiuni decente, mai mult decat suficienta pentru mine si familia mea. Nu e masiva, desi are etaj, nu am piscina sau gazon, doar o curte decenta cu cativa copaci, cat sa stiu ca locuiesc la casa.[adsenseyu1]

Nu am un gard de beton de doi metri jumate si un rottweiler urat care sa imi apare averea. Am un gard normal, de fier si o poarta pe masura. Si vreau sa o automatizez, chiar si asa, pentru ca pot, pentru ca merit si pentru ca se merit.

Nu ai nevoie de vila de cateva sute de mii de euro ca sa ai porti automatizate, nu ai nevoie nici de un salariu de 4 cifre in euro, preturile sunt, ca sa nu zic decente, relative pentru o asemenea investitie. Nu cumperi o cutie de carton pana la urma, cumperi un mecanism complicat.

Vreau sa am porti automatizate pentru confort si economie de timp. Vreau sa am porti automatizate ca sa pot sta in masina mea second hand si sa apas pe telecomanda pentru a deschide portile, sa nu trebuiasca sa cobor, in frig, in ploaie sau chiar si in soare si sa repet procesul dupa, pentru a inchide portile.

[adsenseyu1]

Vreau, de asemenea, sa economisesc in fiecare zi minute pretioase, minute pe care le pot folosi in scopuri mult mai utile.

Si vreau toate aceste lucruri pentru casa mea modesta, cu masina mea second hand mai veche decat filmele ce se dau la televizor, pentru mine, cu jobul meu de la 9 la 5, cu un salariu decent. Vreau porti automatizate si am sa imi iau porti automatizate, pentru ca pot.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like