Din ce materiale sunt confectionate husele pentru telefon?

0 Shares
0
0
0

De smartphone avem nevoie in fiecare zi, si folosim dispozitivul in foarte multe scopuri, iar din acest motiv dorim ca aceasta sa arate impecabil si sa functioneze ireprosabil.

Este insa foarte important ca pentru ca acest lucru sa fie posibil, sa ne preocupe foarte mult intretinerea dispozitivului. Tocmai de aceea, fiecare persoana care isi cumpara un nou smartphone, trebuie sa se asigure de faptul ca il echipeaza in urmatoarele momente cu o folie de protectie pentru ecran.

Un astfel de accesoriu protector pentru ecran (din sticla), nu permite ca praful sa se depuna direct pe display, ci il protejeaza. Un asemenea accesoriu nu permite ca pe display sa apara zgarieturi. De-asemenea, folia de sticla nu permite spargerea ecranului, decat in cazuri foarte rare.

Apoi, este de-asemenea foarte important ca utilizatorii sa isi aleaga o husa pentru smartphone, iar cand vine vorba despre huse telefon, exista foarte multe optiuni, dupa cum se poate vedea in randurile care urmeaza.

Mai intai de toate, utilizatorii trebuie sa isi aleaga o husa care sa fie compatibila cu telefonul pe care il detin (in cazul in care nu aleg o husa tip saculet, universala care este cea mai simpla husa smartphone, dar deosebit de eficienta).

Exista in schimb si alte modele de huse telefon, iar flip cover este unul dintre acestea. Ei bine, persoanele care au de gand sa isi aleaga o asemenea husa, trebuie sa tina cont de marca si modelul telefonului. Chiar daca exista mai multe telefoane care au aceleasi dimensiuni, o singura husa nu este compatibila pentru toate.

De exemplu, unui model de la LG, cu siguranta sunt mici sansele sa-i fie potrivita o husa de la Huawei sau Sony, care are aceleasi dimensiuni. De ce? Pentru ca nu se vor potrivi decupajele pentru camerele foto din spate.

Deci, este foarte important asadar, ca utilizatorii sa tina cont neaparat de compatibilitatea telefonului cu husa pe care doresc sa o aleaga.

Apoi, utilizatorii trebuie sa tina cont si de functionalitatea huselor. Unii isi doresc huse care sa aiba aderenta si care in momentul in care tin dispozitivele in mana, sa nu alunece usor, sau in momentul in care sunt asezate pe o suprafata inclinata.

Alti utilizatori isi doresc o husa care sa le protejeze dispozitivele de apa si umiditate, pentru ca la locul de munca, umiditatea este mare, iar sansele ca telefonul sa fie afectat de aceasta, sunt mari.

De aceea, pentru cei care isi doresc o husa care sa protejeze impotriva umiditatii, de fiecare data vor evita alegerea unei huse confectionata dintr-un material textil. In schimb, o husa care este confectionata din silicon, sau chiar si o husa confectionata din cauciuc, vor proteja foarte bine impotriva umiditatii.

Exista insa persoane care au alte asteptari de la husa. In special cei care sunt mereu imbracati elegant, care lucreaza la birou sau oamenii de afaceri, vor dori o husa care sa le scoata telefonul in evidenta.

Pentru acestia, cu siguranta o husa confectionata din piele naturala, reprezinta cea mai buna alegere. Exista huse din piele naturala pentru smartphone, de calitate premium, care sunt foarte rezistente, si care nu doar ca adauga un plus la estetica telefonului, ci adauga si o buna protectie.

Alti utilizatori isi indreapta atentia spre husele confectionate din materiale plastice. Acestea sunt ieftine, sunt aspectuoase, protejeaza bine telefonul, dar nu sunt tocmai rezistente, mai ales in caz de impact.

Pana la urma insa, husa este un accesoriu de protectie, iar utilizatorul mai mult prefera sa se defecteze husa in caz de impact, dar telefonul sa ramana intact. O husa noua costa mai putini bani decat o reparatie a telefonului.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…