Exemple de jocuri RPG pentru Android

0 Shares
0
0
0

Tot mai multe persoane joaca jocuri RPG pentru Android datorita povestii din spatele lor. Aceasta este o lista cuprinzatoare, care va ajuta sa gasiti idei pentru jocurile RPG pe care vreti sa le jucati.

Lineage 2: Revolution

Pret: Gratuit +

Lineage 2 este o gura de aer proaspat printre alte jocuri MMORPG pentru Android . Lineage 2: Uimitoarele imagini ale Revolutiei sunt alimentate de Unreal Engine 4. Acest joc este popular pentru mecanismul sau de lupta deschisa, care, la fel ca multe jocuri MMORPG din aceasta lista, poate gazdui batalii de pana la 200 personaje pe un singur ecran.

Netmarble, creatorii sai au, de asemenea, o experienta in crearea de jocuri uimitoare. In Lineage 2: Revolution, va bucurati de o lupta deschisa fara intrerupere, clanul si breslele joaca in party si in batalii masive in timp real. Acest joc merita cu siguranta publicitatea.

MMORPG Mobile Royale

In timp ce Mobile Royale nu este in intregime un joc de strategie in timp real, cum ar fi Starcraft, trebuie sa construiti o strategie mai buna pentru a castiga in acest joc. Mobile Royale MMORPG este unul dintre jocurile cu cea mai rapida crestere, care prezinta masteri (jucatori) care concureaza pentru a stapani regatele intr-o lume medievala.

Acest joc are multe de oferit, inclusiv batalii mondiale 3D, actiuni in timp real, gameplay-ul care atrage atentia si o grafica excelenta. Este atat de bun, incat te poti bucura total de jocurile MMORPG in timp real.

Brawl Stars

Pret: Gratuit +

Brawl Stars este unul dintre cele mai populare jocuri RPG MMO in acest moment, cu peste 12.000.000 de recenzii in magazinul Play. Desi nu este ca masivele jocuri RPG 100v100 pvp de pe aceasta lista, modurile de joc Brawl Stars 3v3 trebuie sa ramana. Exista multe moduri multiplayer in acest joc, cum ar fi The Grip Grab, Bounty Mode, Showdown, Heist si multe altele.

Va puteti alatura a peste 1.000.000 de jucatori de la Brawl Stars si puteti juca impotriva celor mai duri brawlers pentru a castiga puncte si a va creste charul pentru a castiga trofee.

Lumea lui Prandis

Pret: Gratuit +

The World of Prandis este unul dintre cele mai bune jocuri RPG Android MMO care ofera jucatorilor diverse optiuni de atac. Aveti resurse vaste si o harta pe care ar trebui sa o explorati pentru a stapani cum sa va atacati dusmanii.

De asemenea, va trebui sa cresti nivelul de calificare al personajului pentru a progresa in joc. Alegeti-va cu atentie uneltele si armele din mai multe cutii pentru echipamente. Jocul are o serie de misiuni pe care le poti finaliza pentru a castiga recompense. Daca va lasa bateria de la telefon in timp ce va jucati, o puteti inlocui, un exemplu fiind acumulator original Huawei.

Order and Chaos Online

Pret: Gratuit +

Lumea jocurilor MMORPG este destul de masiva. Exista mii de jocuri din care sa alegeti si, de asemenea, o multime de jocuri MMORPG pentru Android, una dintre optiunile foarte interesante de luat in considerare este Order & Chaos Online 3D MMORPG, deoarece are multe avantaje, peste 473.000 de recenzii in magazinul de jocuri.

Explorati lumea Haradon Solo pe Order & Chaos online si alaturati-va unei comunitati de mii de jucatori, intrati in arena PvP, jucati-va cu mai multe optiuni de joc si bucurati-va de unul dintre cele mai bune jocuri de rol din 2020.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…