Experienta iPhone, vazuta din prisma accesoriilor atasate

0 Shares
0
0
0

Experienta iPhone, vazuta din prisma accesoriilor atasateOdata cu evolutia telefoanelor de tip iPhone, s-au dezvoltat si numeroase accesorii si dispozitive noi, menite sa imbunatateasca intreaga experinta definita de un astfel de telefon.

Cele mai indelung intrebuintate si oarecum comune piese iPhone sunt boxele, castile si docurile, dar exista si alte tipuri de accesorii, de care poate putini au auzit si care pot ridica optiunile de utilizare ale unui smartphone la un alt nivel.

Numeroase site-uri, precum Accesoriigsm.ro, promoveaza astfel de produse, cu garantia calitatii si a originalitatii.

Unul dintre aceste gadget-uri suplimentare este si incarcatorul solar, potrivit celor care sunt tot timpul pe fuga si nu au cand sau unde sa incarce telefonul iPhone la o sursa de energie electrica. [adsenseyu1]

Utilizand celule fotovoltaice si o baterie din litium si ion, aceste tipuri de piese iPhone pot contribui la propria incarcare, urmand ca dupa 30 de minute sa poata furniza energie telefonului mobil. Accesoriul isi poate gasi sursa de alimentare in propriile rezerve sau poate fi incarcat la PC sau laptop prin intermediul unui cablu USB.

O alta inovatie in plan accesoriilor iPhone o reprezinta microfonul ce se prinde in jurul gatului, aceasta configuratie asigurand preluarea directa a sunetelor, de la cel mai apropiat punct de zona de emisie.

Chiar si soptitul poate fi perceput cu usurinta, fara ca acesta sa interfereze cu alte zgomote de fundal. Datorita proprietatilor sale acustice, acest tip de dispozitiv se potriveste utilizarii iPhone-ului in mediile urbane zgomotoase sau in interiorul masinii.

Utilizand o aplicatie desprinsa din tehnologia protectiei aparatelor de zbor, anvelopa protectoare “invizibila” ofera oricarui iPhone pastrarea integritatii aspectului exterior in cazul accidentelor.

Folia, fabricata in spiritul tehnologiei nano-memoriei, acopera si protejeaza dispozitivul ca un scut indestructibil, pastrandu-l ca nou pe toata perioada utilizarii. Cu o grosime de doar 2 milimetri, aceasta husa transparenta confera vizibilitatea totala a dispozitivului, materialul garantand lipsa uzurii sau a aparitiei zgarieturilor.

[adsenseyu1]

Unul dintre marile pericole pe care dispozitivele electronice le poate intampina este contactul cu apa. Telefoanele de tip iPhone sunt intr-adevar rigide, dar nu si etans proiectate. Odata ce sunt expuse la infiltrarea lichidelor in sistem, senzorii de umiditate din interiorul porturilor pentru casti si incarcator se activeaza, ceea ce ar putea duce la anularea garantiei telefonului.

Cu atat mai mult, aceste goluri permit depunerea de praf, ce ar putea determina formarea pixelilor morti pe suprafata ecranului. Pentru a preveni toate aceste accidente, exista o anvelopa special fabricata pentru telefoanele iPhone care ii asigura o etansietate totala, ce mentine dispozitivul curat si departe de pericolul apei.

Toti utilizatorii de iPhone si-ar dori baterii mai puternice pentru telefoanele lor mobile, fara a mai fi nevoie de incarcarea cel putin o data pe zi. Chiar daca acumulatorii iPhone nu au suferit mari modificari revolutionare, accesoriile au evoluat in acest sens, drept raspuns la necesitatile utilizatorilor.

Astfel a aparut bateria externa cu dubla functiune: de alimentare cu energie si de protectie. Cel din urma aspect se datoreaza faptului ca bateria vine insosita de o carcasa rigida ce joaca rolul unui exoschelet. In ceea ce priveste proprietatile de acumulator, aceasta baterie din polimeri litum-ion dubleaza perioada de incarcare a telefonului, sporindu-i, asadar, productivitatea in timpul multiplelor functiuni pe care le poate indeplini.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…