Fii atent la drum cu ajutorul sistemelor de navigatie!

0 Shares
0
0
0

Navigatia este o metoda foarte utila pentru toti soferii. Functiile sale permit utilizarea GPS-ului, a vizionarii filmelor, ascultarea muzicii sau chiar utilizarea retelelor de socializare. De asemenea, sistemele de navigatie permit preluarea si initierea apelurilor fara sa pui mana pe telefon. Fii atent la drum cu ajutorul sistemelor de navigatie!

Daca vrei sa utilizezi o navigatie cu Android, cu atat ai si mai multe optiuni. Acestea permit descarcarea aplicatiilor de pe telefon, pe navigatie. Cu o simpla atingere de ecran vei putea folosi Netflix, Facebook, WhatsApp sau YouTube. Cei mici cu siguranta se vor bucura de acest privilej!

Magazinul online navigatiiandroid.ro vine in ajutorul soferilor cu sisteme de navigatie complete pentru majoritatea tipurilor si marcilor de masini. Navigatii pentru Audi sau navigatii pentru golf 5, sisteme pentru BMW sau Volkswagen, toate sunt disponibile online. Cauta marca masinii pe prima pagina, apoi selecteaza modelul si in acest fel gasesti navigatia corespunzatoare masinii tale.

Sistemele de navigatie sunt mai utile decat crezi. Nu va mai trebui sa atingi telefonul daca vrei sa comunici cu cei dragi, poti viziona filmul preferat in parcare, poti asculta muzica sau urmari GPS-ul. Functia de Dual Zone permite ascultarea pieselor favorite in timp ce se utilizeaza si GPS-ul.

Ajungi la destinatie in siguranta prin cunoasterea anterioara a drumului! Totul devine mai simplu atunci cand stii deja cat urmeaza sa petreci in trafic. Se pot intampla accidente, pot fi drumuri blocate sau se pot executa lucrari. Pe ecranul navigatiei vei vedea toate aceste impedimente cu ajutorul aplicatiei Waze.

In cazul in care iti doresti o navigatie gold 5, afla ca aceasta se va integra perfect in bodrul masinii! Dupa montaj, se conecteaza cu telefonul si chiar daca telefonul are alt sistem de operare in afara Androidului, prin Bluetooth este facil acest lucru. In timp ce iti faci mai usoara viata de sofer, bordul masinii capata un aspect elegant si frumos.

Navigatiile de pe navigatiiandroid.ro au un aspect elegant, nu ingreuneaza bordul, nu descarca bateria masinii si se pot monta cu usurinta. Acestea au o mufa dedicata ce preia comenzi de pe volanul masinii, astfel incat bateria sa aiba o lunga durata de viata. Instalarea navigatiei pe masina ta vine doar cu avantaje!

Meniul navigatiei este disponibil in 60 de limbi, inclusiv limba romana. Nu este necesara o alta rama pentru a integra navigatia in bord si nu trebuie modificata instalatia electrica. Universul multimedia este integrat in bordul masinii si iti permite sa conduci relaxat si fara probleme! Poti naviga pe Facebook, asculta muzica, radio, descarca WhatsApp sau viziona filme pe HBO GO sau Netflix.

Prin instalarea unei navigatii cu Android scapi complet de amenzile pentru utilizarea telefonului! Atat riscul de a primi amenda, cat si riscul de a face accident din cauza utilizarii telefonului sunt reduse. Poti comunica prin apeluri cu doar cateva atingeri si astfel vei fi mai atent in trafic. Drumurile lungi devin mai simple cu ajutorul navigatiilor auto disponibile pe site-ul navigaiiandroid.ro!

0 Shares
You May Also Like
Pompa de ambreiaj

AutoPompa de ambreiaj

Un cilindru principal al ambreiajului este o componenta gasita pe vehicule echipate cu transmisie manuala si serveste ca…