Ce sa iei in considerare cand vrei sa cumperi un gymball?

0 Shares
0
0
0

Exista mai multi factori de care trebuie sa tinem cont inainte de a cumpara o minge de pilates.

Rezistenta

Ca masura de siguranta, este esential sa alegeti o minge de gimnastica anti-explozie. De fapt, daca este forata accidental, nu va exploda. Mingea de gimnastica, desi flexibila pentru a fi utilizata si manipulata cu usurinta, trebuie sa fie foarte puternica pentru a rezista presiunilor corpului.

Fermitate

Fermitatea mingii de gimnastica va depinde pur si simplu de modul in care o umflati. Utilizarea unei mingi slab umflate este ideala pentru stabilitatea muncii. Cu cat este mai umflata, cu atat veti avea mai putina stabilitate a miscarilor si, prin urmare, mai complexa si mai intensa.

Cu toate acestea, trebuie sa fie cea adecvata marcata de producator pentru a oferi siguranta in exercitii si sustinerea corecta a articulatiilor.

Folosinta

Mingea de gimnastica poate fi folosita la orice varsta si este deosebit de interesanta pentru lucrul cu copiii. In acest caz, este recomandabil sa alegi mingi de diferite forme, greutati si culori, pentru a face exercitiile mai distractive.

Compozitie

Utilizeaza mingi fara elemente chimice daunatoare. De fapt, aceasta substanta plastifianta ar fi periculoasa si toxica pentru sanatate. Ar fi perturbatori endocrini si aceasta substanta ar avea, de asemenea, efecte cancerigene. Multe mingi de gimnastica sunt garantate “ftalat-free”, va fi foarte usor pentru tine sa gasesti unele. Acest criteriu ar trebui sa fie esential in alegerea mingii tale.

Respectarea acestor elemente de selectie iti va garanta o munca eficienta, placuta si sigura si te vei putea bucura de exercitii acasa, ca si cum ai fi intr-o sala de fitness. Cumpara de aici minge fitness pentru gimnastica, 65 cm  si bucura-te de cele mai importante avantaje pe care aceasta ti le poate oferi.

  • DEZVOLTATI-VA CENTRUL, POSTURA SI FLEXIBILITATEA: Obtine tot ce este mai bun din exercitiul dumneavoastra cu o minge de gimnastica. Implicati-va in mod constant centrul energetic si lasati-va muschii sa lucreze ore suplimentare pentru a va ajuta sa va mentine-ti echilibrul. Bila de 65cm este indicata persoanelor cu o inaltime cuprinsa intre 162cm si 177cm.
  • MATERIAL REZISTENT SI ANTI-EXPLOZIE: fabricat cu material anti-explozie de inalta rezistenta pentru a-i prelungi durata de viata. In cazul unei punctii, se dezumfla in loc sa explodeze. Inelele antiderapante ii confera o aderenta mai buna in timp ce este folosita mingea si de asemenea ajuta la echilibru si poate preveni rularea sub greutatea sa.
  • UN AJUTOR DE EXERCITIU EFICIENT SI VERSATIL. Asezati-va, culcati-va sau sprijiniti-va pe minge pentru exercitii la fel de variate ca si flotarile..
  • VINE LA PACHET CU INFLATOR, BANDA DE MASURA, DOUA DOPURI – mingea de fitness include un umflator de mana si o masura de banda pentru a putea sa fie umflata la dimensiunea potrivita cu usurinta.
  • PREGATITI-VA ECHILIBRUL DE BAZA -umfla mingea intotdeauna doar pana la 80% din masura recomandata. Lasa materialul sa se intinda timp de 24 de ore inainte de umflarea completa. Asigurati-va ca nu este grea atunci cand este umflata. Daca ea este corect umflata, ar trebui sa creeze un scaun mic atunci cand stam pe partea de sus a mingii.

 

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…