Obiceiuri rele in ingrijirea parului

0 Shares
0
0
0

Obiceiuri rele in ingrijirea paruluiFiecare femeie isi are propria rutina atunci cand vine vorba de ingrijirea si aranjarea parului ei. Insa este aceasta rutina in intregime potrivita? Adevarul este ca, oricat de mult am incerca sa folosim doar produse de calitate si sa ne ingrijim parul asa cum trebuie, se intampla sa mai avem obiceiuri rele de care nu putem scapa.

In general, acestea tin de procesul de spalare a parului, de pieptanare si de coafare. Daca stii ca ai astfel de obiceiuri, atunci afla ca peria Tangle Teezer te poate ajuta sa ai grija de parul tau fara a renunta complet la ele.

Unul dintre cele mai daunatoare obiceiuri pentru podoaba ta capilara este pieptanarea parului atunci cand este inca ud. Orice femeie stie ca trebuie sa astepte sa i se usuce parul complet inainte de a-l pieptana, sau ca trebuie sa apeleze mai intai la uscatorul de par.

Totusi, foarte putine respecta aceasta regula. In general se intampla pentru ca nu avem suficient timp sa asteptam ca parul nostru sa se usuce, ori pur si simplu nu suportam sa il stim incalcit dupa spalare. De cele mai multe ori s-ar putea sa fie a doua varianta. Vestea buna este ca peria Tangle Teezer este produsul ideal atunci cand vine vorba de perierea parului inca ud. In mod normal, parul umed se piaptana mai greu, iar rezultatul este ruperea a foarte multe fire de par sanatoase. Aceasta perie speciala va face perierea mai usoara si nu va rupe absolut nici un fir de par.

Chiar daca pare de necrezut, ea a fost conceputa tocmai pentru a aluneca fara nici o dificultate prin par si a descalci nodurile fara a provoca durere.

[adsenseyu1]

Un alt obicei extrem de daunator este folosirea placii de par pentru indreptarea acestuia. Acest lucru se intampla mai ales dimineata, cand esti dezamagita de modul in care arata parul tau si frustrata ca nu il poti aranja doar din pieptan.

Daca ai peria Tangle Teezer aproape, poti sa uiti de placa, deoarece nu vei mai avea nevoie de ea pentru a-ti netezi parul si a-l obliga sa se “comporte” bine. Pe langa faptul ca aceasta perie va descurca cu delicatete nodurile formate peste noapte, ea va face suvitele rebele sa se aseze la locul lor si sa ramana asa pentru mult timp. Vei constata cat de simplu este sa iti aranjezi parul cu peria Tangle Teezer. Iti va lua mult mai putin timp si vei avea si un par mult mai sanatos.

[adsenseyu1]

Atunci cand aplici balsamul sau masca de par, tendinta este de a-ti folosi degetele. Chiar daca aceasta metoda nu este neaparat rea, ea nu este foarte avantajoasa. In primul rand, iti vei incalci parul destul de tare si, in al doilea rand, vei folosi mai mult produs decat este necesar. Foloseste peria Tangle Teezer pentru a distribui balsamul sau masca in mod egal pe lungimea firului de par si vei observa imediat ca nu ai nevoie decat de jumatate din cantitatea de produs pe care o foloseai inainte.

Produsul ideal de la Tangleteezer.ro este peria care iti poate veni in ajutor in oricare etapa a rutinei tale zilnice de ingrijire a parului.

0 Shares
You May Also Like

ProduseRole aggressive

Pe piata exista sute de perechi diferite de role. Pentru a alege o pereche buna de role trebuie…

ProduseCe sunt lazile de fructe si legume?

Lazile din plastic sunt utilizate pentru depozitarea diverselor marfuri si pentru transportul dintr-o locatie in alta. Marfurile sunt…