Pagina mea de net

0 Shares
0
0
0

Pagina mea de netEsti un liber profesionist? Esti blogger adevarat? Esti absolvent/a de liceu/studii superioare si vrei sa fii mai vizibil/a ? Acest lucru este posibil creându-ti propria pagina de internet. Exista multe optiuni gratuite, însa, ca orice lucru gratuit, vin cu limitarile lor în multe privinte.

Pentru ca pagina ta sa prinda contur, trebuie sa ai niste programe cu care s-o cladesti cât mai bine si într-o cât mai mare conformitate cu gusturile tale. Cele mai bune programe nu sunt gratuite si nu se pricepe toata lumea sa le foloseasca, mai ales daca au o formare tehnica.

Trebuie sa stii ca exista si pentru cei ca tine niste platforme minimale, de baza, de gazduire web, la preturi accesibile. Bunaoara, exista tot felul de oferte, cu plata în avans, pentru gazduire web gratuita pentru primele doua sau patru luni dintr-un an. La fel, exista pachete promotionale care îti permit accesul la servicii de e-mail personalizate, îti permit alegerea unui domeniu unic, cu diferite extensii: .ro, .net, .org, .com, si altele.

Vrei sa ai pagina ta de net, Clausweb.ro este solutia cea mai buna de pe piata la ora actuala .

Tine doar de tine sa stii unde sa cauti, pe cine sa întrebi, cum sa te feresti de anumite capcane. Daca suna prea bine ca sa fie adevarat, e clar ca nu e de nasul tau, ca undeva se împute treaba. Tocmai de aceea exista pe net tot felul de forumuri pe care initiatii si începatorii îsi dau cu parerea despre una-alta.

[adsenseyu1]

Daca ar fi sa dau o reteta despre crearea unui site de succes, iata care ar fi:

  1. Compileaza informatiile elementare (text, audio, video)

  2. Imagineaza-ti un anumit design (culori, asezare în pagina, optiuni)

  3. Scrie o lista cu ce vrei sa poti face pe site

  4. Stabileste un numar maxim de vizitatori zilnici pe care vrei sa-i aiba pagina ta

  5. Hotaraste-te daca vrei sa faci un site de prezentare, de comunicare sau daca vrei sa vinzi ceva online

  6. Cauta un furnizor de gazduire web care sa fie de nadejde*

  7. Testeaza serviciile acelui furnizor si apoi plateste-l pe o perioada de 6-12 luni, pentru început. (Atentie, va trebui sa platesti domeniul web separat!)

*Printr-un furnizor de gazduire web de nadejde înteleg unul care:

-Sa aiba o conexiune buna la internet (poti ruga pe un prieten care se pricepe sa testeze serverul cu pricina pentru tine)

-Sa dispuna de toate programele de care ai nevoie pentru a cladi un site (asigura-te ca sunt usor de folosit)

-Sa aiba optiunea https://, în cazul în care vrei sa faci tranzactii online

-Sa aiba CGI si FTP, chiar daca nu stii deocamdata ce înseamna

-Sa aiba un serviciu de clienti bine pus la punct

[adsenseyu1]

Eu am descoperit recent o oferta buna pe pagina unui furnizor de gazduire web din Transilvania. Nu stiu daca e clujean sau nu, în orice caz, numele de Claus la asta ma duce cu gândul (www.clausweb.ro). stiu doar ca nu au nici preturi foarte mici, nici foarte mari si ca au o oferta buna de fidelizare: daca câstiga un client prin recomandarea ta, primesti gratuitate de o jumatate de an pentru gazduirea web.

M-au mai convins si pentru ca au detalii de contact separate, pe mail si pe telefon, pentru informatii despre vânzari si informatii despre plati. Tot la ei pe site am citit ca ofera asistenta tehnica non stop pe mail.

0 Shares
You May Also Like

ProduseRole aggressive

Pe piata exista sute de perechi diferite de role. Pentru a alege o pereche buna de role trebuie…

ProduseCe sunt lazile de fructe si legume?

Lazile din plastic sunt utilizate pentru depozitarea diverselor marfuri si pentru transportul dintr-o locatie in alta. Marfurile sunt…