Prelungeste simplu si usor bateria telefonului tau

0 Shares
0
0
0

Telefonul mobil inteligent este la ora actuala cel mai utilizat dispozitiv, pentru ca pe langa faptul ca ne permite sa comunicam cu cei dragi, il putem folosi si pentru a cauta pe internet tot felul de informatii, sau pentru a asculta muzica, pentru a viziona filme online, sau pentru a socializa cu prietenii virtuali.

Asadar, din acest motiv, este evident faptul ca ne vom dori sa ne cumparam numai telefoane pe care sa le putem utiliza fara probleme tot timpul, si vom putea gasi atat dispozitive scumpe, cat si dispozitive mai ieftine.

De exemplu, sa zicem ca iti cumperi un smartphone Allview, pentru ca acesta este si ieftin, si dispune si de specificatii tehnice remarcabile, daca el rezista mult timp incarcat, totul este in ordine, dar daca nu, ce ai de gand sa faci?

Cu siguranta te vei gandi sa cumperi un alt acumulator Allview, insa mai intai de toate, ai putea sa incerci cateva trucuri care te pot ajuta sa prelungesti viata bateriei.

In primul rand, ar trebui sa eviti conexiunea la wifi sau sa activezi functia Bluetooth sau datele mobile, atunci cand nu folosesti aceste functii, pentru ca ele au un consum mare de energie, iar telefonul se va descarca fara ca tu sa il utilizezi.

Unul dintre cei mai importanti factori care contribuie la descarcarea rapida a bateriei unui smartphone, fara doar si poate este luminozitatea ecranului, asa ca va trebui sa setezi o luminozitate nu foarte puternica a ecranului, pentru ca telefonul sa reziste cat mai mult timp incarcat.

Ar fi indicat sa eviti wallpaper-urile, pentru ca acestea contribuie si ele foarte mult la o descarcare rapida a bateriei telefonului. Pentru a scadea consumul de energie al bateriei, intr-un mod semnificativ, ar fi ideal sa alegi un fundal simplu pentru ecran.

Un sfat foarte important, de care cu siguranta va trebui sa tii cont, indiferent de ce smartphone detii, este acela de a nu expune dispozitivul la temperaturi extreme, pentru ca atat temperaturile foarte scazute, cat si temperaturile foarte ridicate vor afecta mai mult decat crezi, acumulatorul telefonului.

Pentru a economisi energie, ar fi indicat si sa opresti sincronizarea automata a aplicatiilor, pentru ca anumite aplicatii precum Twitter sau Facebook, cer sincronizarea aplicatiilor, iar acest lucru va duce la un consum rapid al energiei bateriei.

In cazul in care insa, urmezi si aceste trucuri, insa bateria telefonului tot se descarca la fel de repede, atunci sunt sanse foarte mari sa trebuiasca sa cumperi o baterie noua pentru telefonul tau.

Ce este insa foarte important de stiut, pe langa aceste trucuri care pot ajuta bateria telefonului sa reziste mai mult timp incarcata, este faptul ca incarcatoarele pot afecta si ele bateriile

Ei bine, in aceasta situatie, trebuiesc utilizate numai incarcatoarele originale ale telefoanelor, sau incarcatoare care au fost fabricate de catre producatori renumiti de pe piata.

In cazul in care folosesti un incarcator contrafacut, atunci trebuie sa stii faptul ca bateria telefonului tau are sanse foarte mari sa se defecteze, si sa fii nevoit sa cumperi o baterie smartphone noua.

0 Shares
You May Also Like
Review Samsung Galaxy J2 Core

BlogReview Samsung Galaxy J2 Core

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza…