Prezentare iPhone 7

0 Shares
0
0
0

Apple este unul dintre cei mai importanti producatori de telefoane mobile de pe piata, cunoscut la nivel mondial datorita dispozitivelor iPhone pe care le comercializeaza.

De precizat este faptul ca nu oricine isi permite un model iPhone nou, in conditiile in care un asemenea dispozitiv este foarte scump.

Drept exemplu putem da utilizatorii care isi indreapta atentia spre modelul iPhone 7, care a aparut pe piata de mai bine de 2 ani, insa care si acum are un pret foarte mare. Acestia isi aleg un astfel de model pentru ca modelele mai noi de la Apple au preturi mult mai mari.

Cat despre modelul iPhone 7, trebuie precizat ca acesta este un dispozitiv incredibil de frumos, care dispune de un ecran LCD multi – touch widescreen, cu o diagonala de 4.7” si tehnologie IPS. Display-ul cu retina HD are o rezolutie de 1334 X 750 pixeli la 326 ppi, si un raport de contrast tipic de 1400:1.

Terminalul este unul rezistent la apa si praf, iar mai mult decat atat este extrem de performant datorita procesorului A10 Fusion, care pana la momentul in care au aparut dispozitivele iPhone 8 si iPhone X, a fost cel mai performant de la Apple. Atunci cand discutam despre iPhone 7 nu trebuie sa uitam sa amintim faptul ca acesta vine cu sistemul de operare iOS, iar in prezent iPhone 7 foloseste iOS 12.

Terminalele iPhone 7 se pot mandri si cu camera foto, care desi este de doar 12 MP (camera foto principala), este capabila sa reuseasca fotografii de o claritate iesita din comun. Una dintre caracteristicile speciale ale camerei este stabilizarea optica a imaginii, insa camera foto dispune de mai multe caracteristici importante.

Cat despre camera foto a terminalului iPhone 7, aceasta este de 7 MP, insa realizeaza selfie-uri foarte clare datorita specificatiilor sale.

Dispozitivul dispune deasemenea de alte cateva functii importante printre care trebuie sa amintim si senzorul de amprenta, care este incorporat in butoul principal al telefonului.

Alte functii importante alte telefonului ar mai fi wifi, GPS, GLONASS, Microlocatie iBeacon sau busola digitala.

In momentul in care discutam despre baterie iPhone 7, trebuie sa precizam ca aceasta este mai puternica si are o autonomie cu mana la doua ore in cmparatie cu bateria unui model iPhone 6S.

Durata de convorbire (wireless) poate ajunge pana la 14 ore in reteaua 3G, in timp ce in standby bateria poate rezista incarcata pana la 10 zile.

Daca discutam despre folosirea telefonului strict pentru internet, bateria rezista 12 ore in reteaua 3G si in 4G LTE, si pana la 14 ore in wifi.

Cat despre redarea video wireless, telefonul rezista incarcat pana la 13 ore, in timp ce pentru redarea audio wireless acesta rezista incarcat pana la 40 de ore.

Bateria terminalului iPhone 7 este de tip litiu – ion, este incorporata si se poate incarca prin intermediul incarcatorului original, printr-un cablu usb de la calculator, sau folosind bateria externa.

In incheiere mai trebuie sa amintim senzorii telefonului, care sunt de lumina ambientala, de apropiere, accelerometru, barometru, giroscop cu 3 axe si senzor de identificare amprenta Touch ID.

 

0 Shares
You May Also Like