Prezentare Samsung j320

0 Shares
0
0
0

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca telefoanele mobile reprezinta o necesitate pentru fiecare persoana, asa ca de fiecare data cand vine vorba despre achizitionarea unui nou smartphone, fiecare persoana isi indreapta atentia spre un dispozitiv care sa faca fata cerintelor.

Pentru persoanele care isi doresc un smartphone low cost, in mod evident modelul Samsung j320 poate reprezenta cea mai buna solutie, iar in continuare vom vedea cum si prin ce impresioneaza un telefon atat de ieftin.

Proiectat cu o mare atentie la detalii, noul Samsung Galaxy J3 are un finisaj metalic uimitor, fara vreo proeminenta a camerei in timp ce ecranul de sticla 2.5D protejeaza afisajul de 5.0″HD pentru o durabilitate sporita.

Facand fotografii cu Samsung Galaxy J3, viata poate fi surprinsa exact asa cum este. Camera principala de 13MP F1.9 face fotografii clare, cu detalii imbunatatite, chiar si la la lumina scazuta, iar interfata intuitiva permite utilizarea cu o singura mana datorita butonului de declansare in miscare. Acum ai posibilitatea de a face fotografii in timp ce reglezi pozitia telefonului sau incadrezi peisajul.

Telefonul Samsung Galaxy J3 iti permite sa obtii selfie-uri luminoase, chiar si in conditii de lumina scazuta datorita LED-urilor frontale si blitului. De asemenea, poti controla butonul declansator prin gesturi simple ale mainii.

In ceea ce priveste memoria, acest telefon cu siguranta nu exceleaza, dar datorita memoriei de lucru de 2 GB, a spatiului intern de stocare care este de 16 GB si care se poate extinde pana la 256 GB, dar totusi, pentru gama de telefoane din care face parte Samsung Galaxy J3 asigura un timp de reactie rapid atunci cand este solicitat.

Protectia datelor personale e importanta, iar folderul securizat al Samsung reprezinta o solutie de Securitate puternica, care iti permite sa creezi un spatiu privat si complet criptat stocarea si ascunderea continutului, cum ar fi fotografiile, documentele si fisierele de inregistrare vocala, sub un nivel suplimentar de protectie pe care doar tu il poti accesa.

Dispozitivul vine cu Dual Messenger care iti permite sa personalizezi modul de a comunica cu ceilalti. Samsung Galaxy J3 permite crearea a doua conturi pentru acelasi Messenger cu scopuri diferite. Utilizatorii pot instala si gestiona cu usurinta al doilea cont Messenger simultan de la pagina de start si din meniul de setari.

Ei bine, in mare parte aceasta este o scurta prezentare a dispozitivului, si acestea sunt cateva dintre lucrurile cu care poate surprinde acest telefon low cost.

In cazul in care veti alege un astfel de smartphone, ideal ar fi sa ii oferiti cea mai buna protectie cu o folie de sticla, iar astfel veti evita vizita in service pentru o inlocurie display Samsung j320.

Tinand insa cont de faptul ca discutam despre un smartphone ieftin, chiar si in cazul in care inevitabilul se produce, o reparatie de inlocuire a display-ului cu siguranta nu va produce o mare gaura in buget.

De-asemenea, pe langa folia de protectie pentru ecran, ideala ar mai fi si o husa de protectie, care sa nu permita ca praful sau murdaria sa se depuna direct pe telefon. Fiind bine protjat, telefonul va avea o durata de viata indelungata.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…