V-ati dorit vreodata sa aveti un ceas, dar nu stiti ce sa cumparati?

0 Shares
0
0
0

V-ati dorit vreodata sa aveti un ceas, dar nu stiti ce sa cumparati? Sau v-ati plictisit de vechiul ceas si acum vrei sa cumparati unul nou? Ceasul ideal va fi diferit de la persoana la persoana, in functie de caracteristicile, materialele si componentele dorite.

Acesta poate fi un proces coplesitor, dar odata ce stiti optiunile si urmati cateva metode, puteti alege ceasul ideal pentru dvs. de fiecare data.

Decideti ce sa cumparati.

Luati in considerare tipurile. Cand alegeti un ceas, ar trebui sa intelegeti diferitele tipuri pe care le puteti cumpara. Exista trei tipuri principale de ceasuri: analogice, digitale si analogice / digitale. Un ceas analogic tine minte ora si minutul cu orele descrise cu cifre, marci sau cifre romane. Ceasurile digitale afiseaza ora in forma numerica fie pe un ecran LCD, fie pe o fata LED. Ceasurile analogice / digitale combina celelalte doua tipuri intr-un singur ceas.

Ceasurile analoage sunt de obicei considerate traditionale si sunt bune pentru afaceri si ocazii formale, precum si date. Ceasurile digitale sunt foarte casual. Ceasurile analogice / digitale sunt practice pentru ca pot fi purtate in fiecare zi si sunt, de asemenea, bune pentru munca, dar acestea nu sunt ocazii formale.

Descoperiti materialele. Exista doua elemente pe un ceas in care materialele conteaza. Cazul si trupa vor schimba materialele in functie de marca, stilul, tipul si pretul ceasului. Cazul sau partea ce tine fata ceasului poate fi facuta in mod obisnuit din plastic, rasina, metal, cum ar fi otel, alama sau titan, precum si metale pretioase, cum ar fi aurul, argintul si platina. Benzile pot fi fabricate in toate materialele ca si cazuri, cu adaugarea de materiale precum panza, piele (adevarata si falsa) si piei exotice.

Pretul acestor materiale variaza foarte mult. Plasticul va fi in mod evident cel mai ieftin, materialele sintetice vor fi ieftine in continuare, pielea si alte materiale de calitate vor fi putin mai scumpe, metalele tipice vor fi in continuare la preturi decente, in timp ce ceasurile din metale pretioase sunt de obicei cele mai scumpe.

Aceste preturi vor varia in functie de calitatea materialelor pretioase. De exemplu, metalul variaza de la cele mai putin costisitoare metale de 10K la metalele mai scumpe de 18K.

Cunoasteti tipurile de miscare. Tipurile de miscare sunt sursele de alimentare pentru ceasuri. Ceasurile utilizeaza trei tipuri de miscare de baza: baterii, cuart si mecanice. Deplasarea bateriei utilizeaza bateriile ca singura sursa de alimentare. Cureaua de cuart ruleaza cand puterea unei baterii este trimisa prin cuartul din interiorul ceasului. Miscarea mecanica se bazeaza pe infasurarea elementelor, care este manuala sau automata.

Ceasurile digitale cumparate de la departament sau magazinele de imbracaminte sunt de obicei ceasuri pentru baterii.

Ceasurile din cuart sunt putin mai scumpe decat ceasurile traditionale ale bateriilor, dar sunt cele mai exacte dintre toate tipurile diferite. Acestea necesita putina intretinere in afara inlocuirii ocazionale a bateriei si nu sunt apreciate de colectori datorita simplitatii designului lor.

Ceasurile mecanice sunt fie infasurate manual (manual), fie sunt infasurate pe tot parcursul zilei de miscarile purtatorului (automate sau auto-infasurari). Aceste ceasuri sunt cele mai scumpe, cele mai luxoase si sunt cele mai apreciate de colectionari datorita complexitatii designului lor.

Decideti asupra unui stil. Puteti cumpara stiluri de ceasuri special concepute pentru sport, munca, evenimente formale, iesiri si echipamente casual. In cazul in care veti fi purta ceasul dvs. ar trebui sa fie principalul factor in a decide ce stil de ceas pentru a cumpara. Daca intentionati sa il utilizati in timp ce alergati, inotati sau doriti niste caracteristici suplimentare care se ocupa de ritmul cardiac, ar trebui sa mergeti cu un ceas sportiv , ceas de camp sau diverse ceasuri

Daca aveti nevoie de un ceas de purtat la lucru, evenimente formale sau date, cel mai bun pariu ar fi sa cumparati un ceas de dans. Daca aveti nevoie doar de o zi de zi ceas pentru a purta ceasul, cumpara-ti un ceas casual. Daca aveti nevoie de un ceas pentru tot felul de ocazii, la locul de munca, in viata de zi cu zi, mergeti cu un ceas de rochie. Arata mai bine cand purtati haine casual cu un ceas de imbracaminte decat sa purtati un ceas casual cu imbracaminte de birou.

Ceasul gadget este un stil in devenire care continua sa castige popularitate in fiecare an, desi acestea sunt inca cele mai populare in randul persoanelor cu experienta in tehnologie. Ele au caracteristici care includ lucruri cum ar fi calendare, camere digitale si programe de posta electronica, doar pentru a numi cateva. Diferitele stiluri pot varia de la simplu la lux, in functie de brand, designer, pret si functii.

Alegeti o marca. Tinand cont de bugetul dvs., uitati-va la tipurile de marci care fac ceasuri si va decideti favoritii. Multe companii au fost in jur de ani de zile in top, deci alegerea unui brand poate fi coplesitoare. Cercetati istoria companiei pentru a vedea cat timp au facut ceasuri si ce stiluri au.

Adresati-va familiei si prietenilor care au cumparat ceasuri in trecut ce marci le plac si au lucrat cel mai bine pentru ei. Puteti face chiar si unele investigatii online, cititi recenzii despre anumite companii si modelele lor de ceas. Trebuie sa va asigurati ca marca pe care o alegeti are stilul pe care il decideti.

Luati in considerare caracteristicile. Cand alegeti ceasul ideal, trebuie sa stiti ce caracteristica aveti nevoie si doriti sa o includeti in ceas. Toate ceasurile au modele de baza si modele mai elaborate. Posibilitatile sunt vaste si variate:

O caracteristica principala pe care ar trebui sa o luati in considerare este nivelul de rezistenta la apa. Nivelul de rezistenta necesar depinde de cantitatea de apa pe care doriti sa o purtati. Rezistenta generica la apa va face fata scurgerilor si furtunilor. Nivelurile superioare ale rezistentei la apa variaza de la o rezistenta de la 50 de metri la 1000 metri, ceea ce acopera spalarea vesela si scufundarile adanci si totul intre ele.

Reglati capacul. Cand ati gasit toate elementele de pe un ceas care va place, trebuie sa faceti acum ultimul pas, care este de a va asigura ca ceasul te potriveste.

Alegerea unei game de preturi.

Alegeti un buget. Unii oameni sunt dispusi sa cheltuiasca mai mult pe un ceas decat altii. Cand incepeti sa cautati in ceasuri, decideti ce gama de preturi va este confortabila. Intrebati-va ce trebuie sa urmariti si apoi decideti ce pret sunteti dispus sa platiti pentru a indeplini aceasta nevoie. Ceasurile pot fi la fel de mici ca 20 de dolari la un magazin la peste 25.000 de dolari de la o companie de designeri. Pretul variaza in functie de stil, material, marca si miscare.

Retineti ca tipul ceasului pe care il doriti se va influenta la pret. Daca puteti, aveti un pic de camera wiggle in pretul dvs. doar in cazul in care doriti sau aveti nevoie de o caracteristica scumpa.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…