Recenzie Samsung Galaxy A7 (2018)

0 Shares
0
0
0

Samsung Galaxy A7 este, in mare parte, un telefon excelent si este considerat unul dintre cele mai interesante telefoane mobile Samsung. Acesta ofera un ecran elegant pentru pret atractiv si o experienta de utilizator solida, in timp ce sistemul de camere este intr-adevar versatil.

De asemenea, are o durata de viata excelenta a bateriei si o multime spatiu de stocare. Acestea fiind spuse, se simte un gol, palparea cadrului din plastic, portul micro USB si lipsa incarcarii rapide fiind dezamagitoare. Daca nu faceti niciuna din aceste faze, puteti alege cu incredere Galaxy A7.

Caracteristici cheie

  • Trei camere foto din spatel
  • Ecran FHD Super AMOLED de 6 incil
  • Arata ca un flagship, functioneaza ca un ranger de mijloc.

Dispozitivul are un ecran Super AMOLED impresionant, printre cele mai bune pe care le puteti obtine in gama sa de preturi. Rezolutia 1080 x 2220 este perfect respectabila, iar dimensiunea de 6 inci este mare, fara a fi prea greoaie. A7 ruleaza Android 8.0 Oreo; este pacat ca nu a primit Android 9 Pie, cea mai recenta versiune a sistemului de operare mobil Google, desi suportul pentru aplicatii va fi inca excelent datorita suportului magazinului Google Play. Va primi Pie, dar Samsung nu a oferit un interval de timp.

Chipsetul Exynos 7885 care alimenteaza A7 este in mod distinct la mijlocul drumului si este asociat cu 4 GB RAM. In ceea ce priveste camerele foto, sistemul cu trei camere din spatele telefonului este primul de la Samsung, cu o camera lata, una ultra-lata si una cu senzor de adancime.

Cu 3.300mAh de baterie, raportul de la ecran la baterie este promitator. Conexiunile si biometria sunt de asemenea corecte, datorita includerii unui port pentru casti, 4G, deblocare a fetei si a unui scaner de amprente. cu toate acestea, Galaxy A7 este, de asemenea, singurul dispozitiv din gama sa de preturi la care ne putem gandi ca nu are port USB-C, ceea ce face legatura cu conexiunea micro USB mai veche.

Proiectare

  • Design plastic si sticla;
  • incarcare micro USB;
  • Suprafata plana.

Afisaj

Samsung a imperecheat modelul A7 cu un ecran AMOLED serios bun, care contine o rezolutie Full HD + Coborarea la cifre inseamna ca 1080 x 2220 pixeli, care la 6 inci ofera 411ppi. Cateva lucruri fixeaza acest telefon in afara de cel mai important model Galaxy S9 de la Samsung. In primul rand, este vorba de niste bezele destul de inradacinate, cu un raport ecran-pe-bezel de 74,4%, spre deosebire de 83,6% de la S9. Nici ecranul nu este curbat si nu ofera aceleasi niveluri de acuratete sau detalii ca omologul sau emblematic.

UI si performanta

Android 8.0 este asociat cu interfata proprie a Samsung pentru a oferi o experienta similara cu cea a modelului S9 la un pret mai ieftin. Elementele de baza ale interfetei de utilizare sunt toate familiare – ecranul de start, tava de aplicatii si bara de notificari, dar exista unele personalizari utile Samsung. Folderul securizat, de exemplu, va permite sa blocati fisierele si folderele, pentru a nu va lasa cu ochii neclintiti.

De asemenea, este mai personalizabil decat Android-ul stoc – puteti modifica dimensiunea grilei ecranului de pornire si puteti descarca o serie de teme pentru a scutura aspectul UI.

Galaxy A7 are, de asemenea, ecranul Bixby Home optional, un ecran din stanga ecranului principal de acasa care inlocuieste ecranul de stoc Google Google. Afiseaza informatii similare cu omologul sau Googley – actualizari de stiri si informatii meteo, desi se conecteaza, de asemenea, la Facebook, Spotify, Twitter si Uber, astfel incat serveste ca un hub mai holistic.

Baterie

Samsung Galaxy A7 2018 ofera, de asemenea, o durata de viata solida a bateriei, astfel ca puteti folosi cei 64 GB de stocare pentru jocuri si nu nnumai, in conditiile in care bateria capabila sa mentina internele de gama medie pentru o zi intreaga, iar daca esti atent cu luminozitatea ecranului, poti chiar sa ai parte de o zi si jumatate de acest telefon cu o utilizare usoara pana la moderata.

capabila sa mentina internele de gama medie pentru o zi intreaga, iar daca esti atent cu luminozitatea ecranului, poti chiar sa iei o zi si jumatate din acest telefon cu o utilizare usoara pana la moderata.

De asemenea, Samsung incarca o multime de optiuni de economisire a energiei pentru acele perioade in care doriti sa prelungiti durata de viata a bateriei si chiar daca nu le folositi la ecran este la timp competitiv, bateria scazand in jur de 11% dupa 90 de minute de redare video Full HD la luminozitate maxima.

Aici nu exista nicio incarcare rapida, existand un timp de incarcare de peste doua ore pentru a incarca A7 de la 0-100%, si nici nu exista nicio incarcare wireless – deci de fiecare data cand trebuie sa va alimentati fiti fortat sa utilizati acel port micro USB datat.

Aparat foto

Incepand cu specificatiile, exista un senzor principal de 24 MP (f / 1.7, cu autofocus pentru detectarea fazelor), un senzor de adancime de 5MP pentru fotografii mai bune in modul portret si un senzor de 8MP (f / 2.4, 13 mm lungime focala echivalenta) pentru unghi larg fotografii. In ceea ce priveste camera cu unghi larg, aceasta nu are autofocus, astfel incat este limitata la fotografii peisaj si tarife mai slabe in lumina slaba decat camera primara.

Punctul de reper final al camerei este snapperul frontal: 24MP, f / 2 si ambalat cu moduri, de la modul beauty si emojies AR pana la un mod selfie bokeh.

Depozitare si conexiuni

O caracteristica impresionanta aici este faptul ca Samsung va ofera 64 GB spatiu de stocare pe Galaxy A7, aceeasi capacitate gasita in flagship-uri precum Galaxy S9 , Razer Phone 2 si Sony Xperia XZ3 , fara sa mai vorbim de modelul entry-level al noului iPhone XS.

Exista, de asemenea, un slot microSD, astfel incat sa puteti creste stocarea interna cu un supliment de 512 GB. De asemenea, memoria RAM de 4 GB se potriveste cu multe flagship-uri, in timp ce A7 ofera conectivitate 4G pana la Cat. 6(301Mbps).

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…