Review Huawei P20 Pro

0 Shares
0
0
0

Persoanele care isi doresc un smartphone pe care sa il foloseasca in diferite scopuri, care sa dispuna de specificatii tehnice notabile, si care sa aiba si un pret foarte atractiv, isi pot indrepta atentia spre un telefon Huawei P20 Pro. Acesta este unul dintre cele mai apreciate dispozitive de la Huawei, iar in randurile urmatoare veti descoperi mai multe informatii despre dispozitiv.

Specificatiile procesorului Huawei P20 Pro

Cu 2.4GHz + 1.8GHz × 8 (OctaCore) pentru puterea de procesare, Huawei P20 Pro are performante extrem de ridicate si va functiona fara probleme, indiferent de aplicatia pe care o utilizati. Dintre toate smartphone-urile lansate pana in prezent, acesta este unul cu performante de top. Este potrivit si pentru jocuri 3D mai grele, iar jocul destul de lin va fi posibil.

Cu 8 GB de memorie RAM, Huawei P20 Pro are o cantitate extrem de mare de memorie. Cazurile de RAM insuficient nu apar aproape niciodata, astfel incat este mai potrivita si pentru multitasking. Chiar daca treceti frecvent intre mai multe aplicatii, este putin probabil sa simtiti o slabiciune.

Evaluand viteza de functionare generala a Huawei P20 Pro, precizam ca acesta este un smartphone fantastic, iar din punct de vedere al performantei poate fi folosit fara stres in toate scenariile de utilizare. Daca doriti un smartphone pentru performante in functionare, acesta este foarte recomandat.

Dimensiunea de stocare a Huawei P20 Pro

Capacitatea de stocare a datelor Huawei P20 Pro este de 256 GB, si este recomandata pentru persoanele care realizeaza frecvent filme si imagini. Acest telefon Huawei, este potrivit pentru realizarea filmelor si a fotografiilor, si chiar daca instalati multe jocuri si aplicatii nu va veti confrunta cu probleme in ceea ce priveste spatiul de stocare. Deoarece Huawei P20 Pro nu accepta carduri SD, trebuie sa fiti suficient de atenti incat sa aveti suficient spatiu de stocare.

Specificatiile camerei Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro are o camera principala de 40 MP, care este o cifra extrem de ridicata. Deoarece aceasta camera poate face fotografii de inalta calitate, rar va veti simti frustrat de calitate. Va puteti baza pe camera acestui smartphone.

De asemenea, Huawei P20 Pro are o camera frontala de 24 MP, care este o cifra extrem de ridicata. Deoarece aceasta camera poate face fotografii de inalta calitate, rar va veti simti frustrat de rezolutie.

Performanta bateriei Huawei P20 Pro

Performanta bateriei Huawei P20 Pro este de 4000mAh. Comparata cu bateria unor alte smartphone-uri, bateria dispozitivului Huawei P20 Pro are o durata de viata neobisnuit de lunga. Chiar daca vizionati filme mult timp sau jucati jocuri, nu veti avea probleme cu bateria.

Dimensiunea Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro are o latime de 29,9 in (73,9 mm), o lungime de 61,0 in (155 mm) si o grosime de 3,1 in (7,8 mm). Poate fi posibil sa o utilizati dispozitivul cu o singura mana, dar in functie de persoana pe care s-ar putea simti mare. In plus, greutatea Huawei P20 Pro este de aproximativ 180 g. Puteti simti o anumita greutate cand il tineti intr-o mana.

Ecranul lui Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro are un display de 6,1 inci. Este destul de mare si are o prezenta buna. Va puteti bucura de cele mai interesante jocuri, clipuri video sau fotografii cu acest telefon, care este ideal si pentru a crea un document de afaceri de exemplu. Huawei P20 Pro are un ecran de inalta calitate si orice continut grafic de care va bucurati, inclusiv videoclipuri si jocuri, va fi afisat clar.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…