Review Samsung Galaxy J2 Core

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile sunt la momentul de fata cele mai cautate dispozitive de pe piata. Majoritatea magazinelor online care comercializeaza telefoane mobile Samsung, iPhone, Huawei, sau dispozitivele altor branduri, au cele mai multe accesari pe paginile cu telefoane.

Este firesc acest lucru, dat fiind faptul ca fiecare persoana cauta cele mai atractive oferte atunci cand intentioneaza sa isi aleaga un smartphone, iar atunci cand discutam despre cele mai atractive oferte, acestea includ atat calitatea dispozitivelor, cat si preturile acestora.

Cei mai multi utilizatori de smartphone, isi doresc sa aiba mereu la dispozitie doar dispozitive foarte performante, care sa faca fata tuturor cerintelor, iar din acest motiv sunt dispusi sa cheltuiasca multi bani pentru a-si alege dispozitivele.

Exista insa si utilizatori care cauta dispozitive doar pentru a comunica, si nu au de gand sa suprasolicite telefoanele. Pentru acestia din urma, un smartphone Samsung Galaxy J2 Core poate fi alegerea ideala. Un astfel de dispozitiv insa, cu siguranta nu va face fata cerintelor pentru utilizatorii care au asteptari de la un smarthone. Veti afla mai multe detalii insa in continuare.

Samsung a anuntat lansarea smartphone-ului Galaxy J2 Core 2020 in 2020. Producatorul ofera telefonul Samsung Galaxy J2 Core 2020 cu ecran de 5 inci, chipset Exynos 7 Quad 7570, 1 GB RAM si 16 GB stocare interna. Samsung Galaxy J2 Core 2020 vine cu Android OS v8.1 Go Edition (Oreo) din cutie si o baterie Li-Ion 2600 mAh.

Corp

Greutatea Samsung Galaxy J2 Core 2020 este de aproximativ 154 de grame, ceea ce este o greutate medie comparativ cu majoritatea smartphone-urilor cu aceeasi dimensiune. Dimensiunile acestui telefon Samsung sunt medii, 143.4 x 72.1 x 8.9 cm (5,65 x 2,84 x 0,35 inci).

Sistem

Samsung Galaxy J2 Core 2020 vine cu Android OS v8.1 Go Edition (Oreo) din cutie, dar poate fi actualizat la urmatorul sistem de operare. Un astfel de smartphone are in dotare un procesor Quad-core 1.4 GHz Cortex-A53.

Afisaj

Dimensiunea ecranului Galaxy J2 Core 2020 este masurata pe diagonala, de la colt la colt. Ecranul PLS de 5 inci al Samsung Galaxy J2 Core 2020 cu rezolutie de 540 x 960 px este capabil sa fie multitouch.

Memorie

Memoria interna a Samsung Galaxy J2 Core 2020 (1 GB) nu poate fi extinsa, dar spatiul de stocare intern (16 GB) poate fi extins cu un card microSD compatibil.

Camera foto

Camera foto Galaxy J2 Core 2020 este echipata cu autofocus, la fel ca toate camerele smartphone-urilor lansate recent pe piata. Camera foto principala a acestui dispozitiv de la Samsung este de 8 MP, 3264 x 2448 px, focalizare automata; in timp ce camera foto frontala (camera selfie), are 5 MP.

Conectivitate

Samsung Galaxy J2 Core 2020 accepta retele 2G, 3G si 4G / LTE. Acest telefon are un GPS incorporat, insa ii lipseste functia NFC. Dispozitivul are incorporat radio FM, ceea ce pentru utilizatori este o veste buna, dat fiind faptul ca pot asculta postul de radio preferat.

Bateria Li-Ion 2600 mAh ofera smartphone-ului o durata de utilizare mai mult decat decenta. Poate pare mult spus ca o baterie de 2600 mAh rezista mult timp incarcata, dar tinand cont de faptul ca un astfel de smartphone-uri nu poate fi folosit in foarte multe scopuri, iar multi utilizatori il folosesc strict pentru a vorbi cu cei dragi sau pentru a trimite si primi mesaje, bateria este ideala.

Caracteristici

Smartphone-urile vin astazi cu o multitudine de senzori, si chiar si acest smartophone low cost de la Samsung are senzori in dotare, cum ar fi senzor de lumina, apropiere si accelerometru. Acest smartphone dual sim nu accepta tehnologia rapida de incarcare.

Acesta este un telefon mobil de la Samsung asadar, care nu impresioneaza prin specificatiile sale tehnice, dar pentru utilizatorii care folosesc telefonul strict pentru comunicare, este mai mult decat potrivit.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…