Recenzie Samsung Galaxy Z Flip

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre, smartphone-urile reprezinta o necesitate pentru fiecare persoana, datorita numarului mare de aplicatii care pot fi instalate pe aceste dispozitive.

Doriti sa calatoriti in tara sau in strainatate cu masina personala? Google Maps sau Waze va ajuta sa ajungeti la destinatie. Doriti sa ii vedeti pe cei dragi care se afla in alt oras sau in strainatate? Un apel video prin intermediul WatsApp sau Messenger rezolva problema.

Intentionati sa va cumparati un televizor, obiecte de mobilier, articole de vestimentatie sau orice alte produse? Acum se poate face acest lucru simplu si rapid, comandand de pe telefon. Puteti plati facturi folosind telefonul, iar astfel veti economisi timp pretios.

Ei bine, pentru ca aceste lucruri sa fie posibile, aveti nevoie de un smartphone, si cu siguranta veti dori un dispozitiv de ultima generatie, precum un telefon Samsung Galaxy Z Flip 2020.

Samsung a anuntat lansarea smartphone-ului Galaxy Z Flip in 2020. Producatorul ofera telefonul Samsung Galaxy Z Flip cu ecran de 6,7 inchi, chipset Qualcomm Snapdragon 855 Plus, 8 GB RAM si 256 GB stocare interna.

Samsung Galaxy Z Flip este dotat cu Android OS v10.0, si o baterie Li-Po 3300 mAh, care nu se poate detasa. Telefonul de 6,7 inci vine cu afisaj AMOLED (1080 x 2636 px).

Corp

Greutatea Samsung Galaxy Z Flip este de 183 de grame, o greutate care este medie comparatie cu majoritatea smartphone-urilor cu aceeasi dimensiune. Dimensiunile acestui telefon Samsung sunt medii, si anume 167.3 x 73.6 x 7.2 mm (6,61 x 2,9 x 0,28 inci).

Sistem

Samsung Galaxy Z Flip vine cu Android OS v10.0 scos din cutie, dar poate fi actualizat la urmatorul sistem de operare. Dispozitivul are in dotare un smartphone Octa-core, Single-core 2,96 GHz Kryo, Triple-core 2,42 GHz Kryo, Quad-core 1,8 GHz Kryo; chipset Qualcomm Snapdragon 855 Plus; GPU Adreno 640.

Afisaj

Marimea ecranului Galaxy Z Flip se masoara pe diagonala, de la colt la colt. Ecranul AMOLED de 6,7 inchi al Samsung Galaxy Z Flip cu rezolutie 1080 x 2636 px este capabil sa fie multitouch.

Memorie

Memoria interna a Samsung Galaxy Z Flip (8 GB) nu poate fi extinsa. Nici macar spatiul de stocare intern al dispozitivului care este de 256 GB nu poate fi extins, insa cu siguranta nu vor reusi utilizatorii sa ocupe atat de mult spatiu de stocare.

Camera foto

Camera foto Galaxy Z Flip este echipata cu autofocus, sitem care foloseste un senzor, un sistem de control si un motor prin intermediul carora se concentreaza pe un punct sau pe o zona selectata automat sau manual.

Camera principala a Galaxy Z Flip are stabilizare optica a imaginii (OIS) pentru a contracara agitatia camerei, functie esentiala cand se filmeaza fara un trepied cu lentila lunga sau in conditii de lumina scazuta.

Camera selfie a telefonului este de 10 MP, in timp ce camera principala are 12 + 12 MP, 4032 x 3024 px, autofocus, stabilizare optica a imaginii.

Conectivitate

Samsung Galaxy Z Flip accepta retele 2G, 3G si 4G / LTE. Dispozitivul are incorporat un GPS, are incorporat radio FM si vine cu functia Near Field Communication (NFC) inclusa.

Alte caracteristici

Bateria Li-Po 3300 mAh care nu poate fi detasata, poate fi rapid incarcata dat fiind faptul ca telefonul accepta incarcare rapida. In plus, acest dispozitiv dual sim, vine cu incarcare wireless.

Samsung Galaxy Z Flip, dispune de urmatorii senzori accelerometru, barometru, busola, amprenta, giroscop, hol, lumina, apropiere; si este un smartphone certificat IP68 si rezistent la praf.

Dupa cum se poate vedea, acesta este un telefon Samsung de ultima generatie, care in mod evident va putea face fata tuturor sarcinilor care ii vor fi atribuite.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…