Review Xiaomi Mi 5S

0 Shares
0
0
0

Telefoanele mobile sunt dispozitivele de care avem cea mai mare nevoie in viata noastra. Probabil pare mult spus, dar intr-adevar acest lucru este adevarat daca tinem cont de faptul ca folosim telefoanele mobile acasa si la servici, in interes profesional si in interes personal.

Putem folosi acum foarte multe aplicatii care ne simplifica foarte mult viata si ne ajuta in diferite scopuri. Din acest motiv, este firesc ca fiecare persoana sa isi doreasca un smartphone performant. Cei care isi doresc telefoane performante si care sa aiba preturi atractive, isi pot indrepta atentia spre telefoane mobile Xiaomi.

Acest producator are o multime de telefoane performante lansate, diar unul dintre acestea este modelul MI 5S, care desi are o oarecare vechime, dispune de specificatii notabile, si poate face fata fara probleme cerintelor, mai ales in cazul celor care nu suprasolicita dispozitivul. Veti afla mai multe modele despre acest smartphone Xiaomi in randurile care urmeaza!

Xiaomi a anuntat lansarea smartphone-ului Mi 5s in 2016. Producatorul ofera telefonul Xiaomi Mi 5s cu ecran de 5,15 inci, chipset Qualcomm Snapdragon 821 MSM8996 Pro, 3 GB RAM si 64 GB stocare interna.

Xiaomi Mi 5s vine cu Android OS v6.0 (Marshmallow) si o baterie Li-Po 3200 mAh, care nu se poate detasa. Telefonul de 5,15 inci vine cu afisaj IPS (1080 x 1920 px). Ecranul IPS ofera functii imbunatatite, cum ar fi unghiurile optime de vizualizare, precizia culorii, reproducerea invariabila a culorii si un consum mai bun de energie.

CORP

Greutatea Xiaomi Mi 5s este de aproximativ 145 g cu baterie, care este in medie comparativ cu majoritatea smartphone-urilor cu aceeasi dimensiune. Dimensiunile acestui telefon Xiaomi sunt medii: 145.6 x 70.3 x 8.3 mm (5.73 x 2.77 x 0.33 in).

SISTEM

Xiaomi Mi 5s vine cu Android OS v6.0 (Marshmallow), dar poate fi actualizat la urmatorul sistem de operare. In ceea ce priveste procesorul cu care este echipat dispozitivul, acesta este de tip Quad-core, dual-core 2,15 GHz Kryo, dual-core 2 GHz Kryol; GPU fiind Adreno 530.

AFISA

Dimensiunea ecranului Mi 5s se masoara pe diagonala, de la colt la colt. Ecranul IPS de 5,15 inchi al Xiaomi Mi 5s cu rezolutie 1080 x 1920 px este capabil sa fie multitouch.

MEMORIE

Memoria interna a Xiaomi Mi 5s (3 GB) nu poate fi extinsa. In ceea ce priveste spatiul de stocare intern, acesta este de 64 GB, iar una dintre vestile proaste este acceea ca dispozitivului nu ii poate fi atasat un card de memorie. Pentru cei care insa nu salveaza multe date si fotografii in telefon, spatiul intern de stocare este insa suficient.

APARAT FOTO

Camera foto Mi 5s este echipata cu autofocus. Un sistem optic autofocus (sau AF) utilizeaza un senzor, dar si un sistem de control si un motor pentru a se concentra pe un punct sau zona care poate fi selectata automat sau manual. Camera foto frontala este de 4 MP, in timp ce camera foto principala este de 12 MP, 4032 x 3024 px, focalizare automata, iar blitul dispune de LED dublu.

CONECTIVITATE

Xiaomi Mi 5s accepta retele 2G, 3G si 4G / LTE. Dispozitivul are si un GPS incorporat. De-asemenea, dispozitivul dispune de conectivitate wifi (Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac), Bluetooth (v4.2, A2DP), USB (USB Type-C, gazda USB), si casca jack de 3.5 mm.

BATERIE

Bateria Li-Po 3200 mAh, care nu se poate detasa, dar rezista cel putin la fel ca in cazul altor smartphone-uri din acelasi segment de piata.

CARACTERISTICI

Smartphone-urile vin astazi cu o multitudine de senzori pentru a facilita o experienta mai buna a utilizatorilor. Iata cateva exemple de senzori: giroscop, hol, lumina, apropiere, accelerometru, barometru, busola, amprenta.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…