Role aggressive

0 Shares
0
0
0

Role aggressivePe piata exista sute de perechi diferite de role. Pentru a alege o pereche buna de role trebuie sa luati in considerare mai multi parametrii, cum ar fi stilul pe care doriti sa-l abordati si nu in ultimul rand nivelul de calificare. Daca vrei sa practici patinaj de agreement, de viteza sau slalom, sunt modele diferite de role pentru fiecare in parte.

Daca sunteti incepator cea mai buna solutie ar fi sa inchiriati o pereche de role sau sa imprumutati de la prieteni, apoi veti fi capabili sa va faceti o idée daca va simtiti confortabil sau nu pe roti.

Cel mai important lucru, atunci cand vreti sa achizitionati o pereche de role aggressive este de a  le proba, daca aveti aceasta posibilitate.

Pentru fitness aveti nevoie de patine mai confortabile, semi-moi, cu roti mari cu diametru de 79 – 90 mm, roti de cauciuc 78  -82A,ABEC 3 si rama din aluminiu.

Pentru patinaj agresiv aveti nevoie de role puternice si solide, cu rotile de 52 – 60 mm din cauciuc dur (88 – 100 A). Canal mare sau H-block (in functie de tipul de cadru: palt sau freestyle) si ABEC 3. Rolele trebuie sa fie durabile, rapide si nu in ultimul rand confortabile. Unele role aggressive sunt realizate din material captusit iar altele cu o carcasa simpla, dura.

Pentru viteza aveti nevoie de role cu roti mari cu diametru de 84 – 110 mm si din cauciuc dur (82 – 85 A). Rulmenti Micor sau clasici 608 (ABEC 7- 9).

[adsenseyu1]

Ca si jucator de hochei aveti nevoie de role rigide  cu lama scurta din aluminiu si cu diametrul rotilor 72 – 80 mm.

Masura rezistentei la role este foarte importanta. Acest lucru se masoara prin citirea duroscopului si cele mai multe patine au o rezistenta de la 74A la 88A. Cu cat este mai mare numarul cu atat este mai grea roata. Daca sunteti in cautare de viteza, luati in considerare roti din intervalul 80 mm. Rotile din gama 70 functioneaza bine pentru distante lungi si patinaj de agreement.

In general, alegeti role care sa se potriveasca dimensiunii corpului vostru, role confortabile si durabile. Rolele aggressive vin in zeci de stiluri diferite, forme si configurati, fiecare costruita pentru un scop diferit.

Alegeti o pereche de patine care va permit sa schimbati rotile si rulmentii destul de usor astfel incat sa puteti trece de la jante mai grele si mai moi, mai mari sau mai mici, pe masura ce incepeti sa patinati pe diferite suprafete.

[adsenseyu1]

Daca sunteti avansat si aveti nevoie de o pereche buna de patine va puteti indrepta cu usurinta spre cele facute de Valo sau Renz.

Alegeti modele care au cadru de control la sol si roti de inalta calitate doar de la Sportaddict.ro .

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like

ProduseCe sunt lazile de fructe si legume?

Lazile din plastic sunt utilizate pentru depozitarea diverselor marfuri si pentru transportul dintr-o locatie in alta. Marfurile sunt…

ProduseCarne de pui sau peste?

Cu totii ne dorim sa traim in cel mai bun mod posibil si, din aceasta cauza, trebuie sa…