Sistem boxe array Bose L1 Pro 8 pentru nevoile tale audio 

0 Shares
0
0
0

L1 Pro 8 este gata ori de câte ori doresti sa asculti muzica, permitând încarcarea mai usoara si configurarea mai rapida. Ofera o acoperire generoasa cu o matrice liniara în forma de C, incluzând 8 drivere articulate de neodim de 2 ”.

Aceasta matrice ofera o acoperire orizontala de 180 de grade, cu o dispersie verticala larga, permitând audientei sa auda clar, indiferent de pozitia de sedere, în picioare sau pe scaun, si chiar si în partile îndepartate din cafenele mici si mijlocii.

Subwooferul încorporat cu un design unic al driverului RaceTrack, îti ofera un bas puternic, având un centru de greutate optimizat si economiseste mult spatiu. Un sistem boxe array Bose L1 Pro 8  are un mixer încorporat, astfel încât sa poti conecta cu usurinta diverse instrumente, microfoane si alte surse.

Vei obtine doua intrari combinate alimentate cu XLR-1/4 ”, intrari aux de 1/4″ si 1/8 “(3,5 mm), plus capacitate de streaming Bluetooth. Sistemul de boxe array Bose L1 Pro 8 este un sistem de sunet Line Array usor de transportat, portabil, suficient de puternic pentru un public de pâna la 100 de persoane.

Sistemul vine, de asemenea, cu un adaptor Bose SoundTouch – Bluetooth / Wi-Fi, care îti permite sa te conectezi fara fir la un telefon, tableta sau calculator PC pentru redarea fara fir a muzicii sau a altor fonograme. Mixerul de sunet încorporat îti permite sa pornesti microfonul si / sau un instrument muzical.

Sistem boxe array Bose L1 Pro 8 – Caracteristici si domenii de utilizare

Sistemul de boxe array Bose L1 Pro 8 este potrivit pentru prezentari corporative si conferinte; baruri si restaurante; petreceri DJ în aer liber si în interior; serbari scolare si evenimente; spectacole de club ale artistilor solo si duete; repetitii si concerte de grupuri de dans; mitinguri mici si mijlocii si evenimente publice; petreceri private în aer liber si în interior, petreceri karaoke.

Bose L1 Pro 8 este un sistem cu doua benzi, cu un amplificator puternic încorporat. Reproduce sunetul cu raspuns de frecventa (+/- 3 dB): 65 Hz – 14 kHz; 50 Hz – 16 kHz @ -10db si o presiune acustica de 106 dB la 1 m (112 dB la orele de vârf).

Usor de transportat si de utilizat

Caracteristica acestui tip de sistem Bose este reproducerea de înalta calitate cu o foarte buna inteligibilitate a vocii si vorbirii, gratie orientarii precise a difuzorului de banda larga Line Array, care garanteaza o acoperire orizontala larga a publicului la 180 de grade si un unghi foarte mic de 40 de grade de distributie verticala a sunetului.

Acesta elimina reverberatia comuna camerelor si salilor acustice standard, netratate, ceea ce afecteaza inteligibilitatea reproducerii în sistemele de sunet compacte obisnuite.

Aceste caracteristici faciliteaza utilizarea de catre oricine, fara a avea neaparat un tehnician instruit. Sistemul de boxe array Bose L1 Pro 8 este extrem de usor de transportat, de asamblat si de demontat de o singura persoana. În setul sistemului vei gasi o husa de protectie pentru cele doua coloane de extensie a sistemului si un capac de protectie pentru elementul principal, care contine atât amplificatorul, cât si mixerul.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…