Ultima actualizare Fortnite ii lasa in urma pe utilizatorii iPhone si iPad

0 Shares
0
0
0

Ca urmare a disputei dintre Apple si Epic Games care a avut loc de curand, dispozitivele iOS care au Fortnite instalat nu vor putea face cea mai recenta actualizare a jocului si vor si lasate in urma si pe viitor. Proprietarii de dispozitive de acest fel pot reda in continuare versiunea curenta, dar progresului sezonului Battle Pass nu functioneaza si nici nu va interactiona cu alte platforme care au cea mai recenta versiune a jocului.

Dupa eliminarea Fortnite din iOs App Store, Fortnite s-a trezit pe o piata de mana a doua, vanzatorii cerand sume exorbitante pentru telefoanele iPhone cu jocul inca instalat pe ele. Intr-o sesiune de intrebari frecvente, Epic a confirmat ca Apple blocheaza actualizarile Fortnite si noile instalari din App Store si a spus ca vor inceta dezvoltarea jocului pentru dispozitivele Apple pe viitor. Ca rezultat, Fortnite Capitolul 2, sezonul 4 care a fost actualizat pe dispozitivele android, nu va fi lansat si pe iOS sau macOS. Progresul pe aceste dispozitive se opreste la Battle Pass, sezonul 3.

Epic subliniaza, de asemenea, ca oricine doreste sa joace jocul actualizat pe un dispozitiv mobil, acesta este inca disponibil pe Android direct de la Epic sau poate fi descarcat de pe Samsung Galaxy Store. Google a eliminat anterior aplicatia din magazinul Google Play.

In 2014, o situatie similara a avut loc cu jocul Flappy Bird. Dispozitivele iPhone care aveau acel joc instalat au ajuns sa se vanda la preturi exorbitane dupa ce jocul a fost eliminat din iOS App Store.

Oare va reusit ultima actualizare sa ii impiedice pe utilizatorii de iPhone sa incerce sa isi foloseasca telefoanele cu Fortnite instalat pe ele? Probabil ca nu. Cu toate acestea, au fost inregistrari marcate ca fiind vandute, dar poate ca stirile ii vor impiedica pe oameni sa liciteze si sa piarda bani pentru aceste produse pe care foarte multi le considera, pe buna dreptate, inutile.

Cu toate acestea, exista multi fani pe care jocul ii are, iar acestia cauta solutii pentru aceasta problema aparuta cu dispozitivele iOS. Facand parte din categoria jocurilor de genul „battle”, Fortnite reuseste sa isi adauge o formula proprie in lumea aceasta a jocurilor pe dispozitivele mobile folosind un stil de arta unic, cu imagini clare si un sistem de constructie care le permite jucatorilor sa creeze bariere, sa construiasca turnuri, mijloace de aparare si altele, toate acestea din mers, in mijlocul unei partide joc ca la carte.

Este important de mentionat ca persoanele care se joaca foarte mult pe telefon, in final ajung sa aiba probleme cu bateria de la telefon. Acest lucru se va remedia foarte rapid cu ajutorul unui acumulator original iPhone sau pentru modelul tau de telefon. Aceste acumulatoare sunt disponibile la cele mai bune preturi si pot fi inlocuite usor, deci nu va fi nevoie de mult stres pana cand vei reusi sa te joci din nou pe telefonul tau. Astfel, te poti distra in continuare singur sau alaturi de prieteni in jocul preferat.

 

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…