Vrei o tableta, dar unde gasesti o oferta buna?

0 Shares
0
0
0

Vrei o tableta, dar unde gasesti o oferta buna?Tabletele sunt obiecte extrem de utile, atat pentru divertisment cat si pentru munca, air luan in considerare nevoia noastra de a fii conectati mereu la tot ce se intampla in jur, fie ca suntem la birou, la masa sau in masina, tabletele sunt obiecte de dimensiuni potrivite, mai mici si mai practice ca un laptop si mai mari ca un telefon.

In momentul in care vrei sa cumperi o tableta, daca nu esti genul de cumparator spontan, treci printr-un proces de lunga durata, in care iei in considerare o multime de factori.

Chiar gasesti tablete peste tot, eu am gasit o oferta de tablete in Cluj la Selgros, o oferta destul de buna. Nu doar magazinele de profil vand asa ceva, iar daca cauti chiar cea mai buna oferta, raport calitate-pret, atunci trebuie sa iei in considerare urmatoarele locatii:[adsenseyu1]

– de regula orice magazin mare are o sectiune de multimedia, dupa cum am zis eu am gasit o ofera buna de tablete la Selgros, doar ca nu eram “pe piata” pentru o tableta. Sunt sigur ca si alte supermarketuri au in oferta tablete.
magazinele de profil, adica magazine unde gasesti stric tablete, laptopuri Pc-uri, boxe, etc. Ai grija la adaos insa, magazinele mici de regula au preturi putin mai mari.
– magazinele de telefonie mobile vand tablete, insa nu au foarte multe tablete si deseori te obliga sa iti faci un abonament la ei. Dar nu mereu, asa ca poate prinzi o oferta buna.
– online, aici oferta este foarte bogata si poti petrece zile in sir tot comparand tablete, preturi, specificatii etc.

Indiferent care varianta o alegi, sau chiar daca le alegi pe toate, e important sa stii de la inceput ce buget ai, sa iti pui in vedere o suma maxima, si niste caracteristici generale. Acest lucru te va ajuta mult, altfel poti sa petreci saptamani bune in cautarea unei oferte de tablete perfecte.

[adsenseyu1]

Selgros Cluj Napoca
Produse alimentare si nealimentare
Calea Someseni nr.8 Cluj Napoca,
400388 , RO
Tel: 0264 503 000
Fax 0264 503 199

0 Shares
You May Also Like

ProduseRole aggressive

Pe piata exista sute de perechi diferite de role. Pentru a alege o pereche buna de role trebuie…

ProduseCe sunt lazile de fructe si legume?

Lazile din plastic sunt utilizate pentru depozitarea diverselor marfuri si pentru transportul dintr-o locatie in alta. Marfurile sunt…