Din ce materiale sunt construite rafturile metalice?

0 Shares
0
0
0

Rafturile sunt necesare atat intr-o gospodarie cat si intr-un atelier, intr-o fabirica, intr-o scoala si in multe alte locatii. De cele mai multe ori, cu totii ne indreptam atentia spre www.storeexpert.ro, pentru a ne alege rafturi metalice.

Atunci cand vine vorba despre rafturi metalice, cu siguranta toti ne gandim ca acestea fiind rafturi metalice, sunt construite din metale.

Ei bine, dar oare ce metale pot fi folosite pentru a construi astfel de rafturi? Vom discuta in urmatoarele randuri ale acestui articol despre rafturi metalice si vom vedea din ce materiale metalice pot fi acestea fabricate.

Rafturi din otel

Perfect pentru casa, birou, depozit si chiar garaj, raftul din otel este in mod evident unul dintre cele mai versatile tipuri de depozitare pe care le ofera www.storeexpert.ro.

Sistemul de rafturi din otel tip agrafa inseamna ca rafturile dvs. pot fi configurate pentru a satisface orice nevoie, de la personal la comercial.

Tipuri de rafturi din otel

In timp ce toate ofera aceeasi stocare sigura, durabilitate si aceeasi limita de greutate, rafturile din otel vin de fapt in mai multe tipuri si stiluri diferite.

Cunoasterea diferentei dintre aceste tipuri de rafturi din otel (precum si alte tipuri de rafturi metalice ) va poate ajuta sa faceti selectia potrivita pentru depozitul, magazinul dvs. de vanzare cu amanuntul sau orice alt tip de afacere care are nevoie de depozitare suplimentara.

Rafturi din otel tip inchis

Obtineti sprijinul si securitatea maxima pentru nevoile dvs. de stocare industriala cu unitati de raft inchise. Sistemele de otel de tip inchis sunt inchise pe spate si pe laterale, precum un dulap sau o biblioteca traditionale pentru a oferi stabilitate, protectie pentru articole si curatenie.

Durabilitatea crescuta va va ajuta cu cele mai grele articole, iar designul anexat va ajuta sa va protejati mai bine inventarul, zona de lucru si angajatii.

Pentru securitate suplimentara, usile dulapului de blocare optionale pot fi adaugate pentru a creste protectia si a limita accesul la marfurile sensibile.

Rafturi de otel tip Open

Perfect pentru depozitarea ieftina a unei cantitati mari si a unei varietati mari de articole, raftul tip deschis esteul care are un design functional si economic pentru depozitarea articolelor generale in garaj, birou, depozit si multe altele.

Cu un design deschis similar cu rafturile standard din sarma, care ofera acces usor la spate si la laturi, incarcarea si preluarea articolelor de pe aceste rafturi este o briza. Tot hardware-ul este inclus pentru o asamblare usoara si rafturi suplimentare sunt disponibile ca suplimente.

Rafturi suplimentare pentru rafturi din otel

Personalizati cu usurinta sistemul dvs. de rafturi din otel cu rafturi suplimentare! Alegeti adancimea raftului care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs. si cresteti capacitatea dvs. de stocare curenta pentru a raspunde nevoilor organizationale in schimbare a locului de munca.

Compatibil atat cu rafturile de tip taietura deschise, cat si cu cele inchise, pentru a va ajuta la maximizarea oricarei solutii de rafturi pe care le aveti deja.

Rafturi din aluminiu

Raftul de perete din aluminiu, cu siguranta este o solutie solida de depozitare a metalelor care poate fi atasata direct la perete pentru un acces usor, fara a ocupa spatiul pretios de depozitare pe podea.

Pastrati-le in atelierul dvs. pentru a organiza instrumente, in bucataria dvs. pentru a tine ingrediente sau in magazin pentru a va prezenta produsele.

Rafturile din aluminiu sunt de asemenea evaluate pentru utilizarea in domeniul medical, cum ar fi spitale, camere curate si practici veterinare. Le puteti aseza deasupra chiuvetelor sau peste sobe, aceste rafturi sunt garantate impotriva ruginii si coroziunii pe viata.

Asadar, acestea sunt cateva tipuri de rafturi metalice care pot fi alese de exemplu de la www.storeexpert.ro de catre toti cei care au nevoie de solutii inteligente pentru a-si depozita lucrurile in garaj, in atelier, in gospodarie, etc.

Exista insa si persoane care pentru propria gospodarie, aleg sa isi cumpere materiale metalice pe cont propriu, cum ar fi de exemplu fierul, pe care le taie la dimensiunile potrivite nevoilor lor, iar mai apoi le sudeaza pentru a-si crea rafturi personalizate.

Aceasta munca insa necesita timp, indemanare si rabdare, motiv pentru care multi dintre cei care au nevoie de rafturi metalice, prefera sa le cumpere de pe site-ul www.storeexpert.ro.

0 Shares
You May Also Like

ProduseCe sunt lazile de fructe si legume?

Lazile din plastic sunt utilizate pentru depozitarea diverselor marfuri si pentru transportul dintr-o locatie in alta. Marfurile sunt…

ProduseRole aggressive

Pe piata exista sute de perechi diferite de role. Pentru a alege o pereche buna de role trebuie…