Ai ramas fara stilist? Gaseste altul cu platforma Stailer

0 Shares
0
0
0

Mi-a placut dintotdeauna sa frecventez saloanele de hair and beauty. Si asta pentru ca mi-am dat seama ca mana unui profesionist nu se va compara niciodata cu mana mea. Iar acest lucru mi s-a dovedit intr-o seara, cand mi-am dorit sa ma vopsesc eu singura acasa. Din blondul cenusiu pe care mi-l doream, a iesit un galben-pui! In momentul in care m-am uitat in oglinda, efectiv m-am speriat, nu am gasit evident o solutie imediata, iar timp de cateva zile am fost nevoita sa port caciula, noroc ca era spre toamna-iarna.

Stiu sigur ca nu am respectat intocmai pasii, plus ca la spate (pentru ca m-am vopsit singura) aveam o pata de saten ramasa, de zici ca acolo era cuibul pentru pui.

De ce nu am fost la un salon de beauty? Problema mea era datul telefoanelor. Gaseam un loc liber pe scaun destul de greu. Trebuia sa dau cel putin 5 telefoane pentru a gasi un loc. Nu am avut stilistul meu tot din acest considerent pentru ca nu ne pupam cu programul.

Insa atunci cand mergeam la un salon profitam de toate tratamenele posibile, pentru ca stiam ca in urmatoarea perioada nu mai reuseam.

Cum am gasit salonul Posh din Iasi

 Mi s-a vorbit intr-o zi de platforma Stailer. O prietena de a mea o folosise si era atat de entuziasmata incat m-a facut curioasa. Am intrat si eu pe platforma si am descoperit ca ceea ce ofera salonul Posh din Iasi ca si servicii, este exact ce imi trebuie mie.

Nu am fost sceptica nici o secunda pentru ca, odata m-a convins entuziasmul prietenei mele, iar a doua oara am vazut fotografiile cu salonul Posh, serviciile pe care le ofera, fotografii cu stilistii si bineinteles recenziile persoanelor care au folosit deja platforma Stailer.

Ce mi-a mai placut a fost faptul ca nu a trebuit sa mai dau nici macar un telefon pentru a gasi o programare. M-am programat online in mai putin de 3 minute, chiar in aceeasi zi (sa vad daca intr-adevar gasesc loc liber la cateva ore distanta). Evident ca am gasit.

Am ramas foarte placut impresionata de echipa din cadrul salonului. Erau foarte pozitivi si mi-au oferit niste servicii impecabile. Am remarcat profesionalismul de cum am intrat pe usa salonului, iar acest lucru mi-a transmis incredere. Pe langa asta mi-am gasit propriul stilist. M-am programat pana acum cu ajutorul platformei Stailer de 3 ori. Aceleasi rezultate impecabile.

Stailer – o platforma 100% gratuita

Pe langa faptul ca mi-am eficientizat timpul, Stailer nu m-a conditionat cu absolut nimic. Mi-am creat un cont pentru a primi remindere ale programarilor si totul este gratuit. Pot spune ca in sfarsit am gasit ceea ce imi doream de mult timp. Sa nu mai dau nici un telefon pentru a gasi un loc liber.

Stailer prezinta o gama larga de saloane de coafura si styling din Iasi si nu numai. Este o platforma care activeaza in alte 4 orase respectiv Oradea, Cluj Napoca, Timisoara si Bucuresti, iar in curand si in celelalte colturi ale tarii.

Pentru mine Stailer inseamna tehnologie avansata, rapiditate, profesionalism, dedicare si eficientizare de timp, totul gratuit. Ce poate fi mai frumos decat atat? Asadar, daca esti in cautarea unui stilist este timpul sa il gasesti cu platforma Stailer.

Incearca, nu ai nimic de pierdut!

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi corect parfumurile?

BlogCum alegi corect parfumurile?

Alegerea corecta a unui parfum poate fi o experienta personala si placuta, dar poate fi si o provocare,…
Ce este dermopigmentarea

BlogCe este dermopigmentarea

In ultimul timp, numarul femeilor care au optat pentru procedura de dermopigmentare a crescut, insa se pare ca…
Cum se alege unghiera potrivita?

BlogCum se alege unghiera potrivita?

Cel mai probabil, atunci cand vine vorba de cumpararea unei unghiere sau a unui cleste pentru unghii, considerati…